Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Kundansvarig/Konsultchef sökes till StudentConsulting i Malmö! job in Malmö at StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Kundansvarig/Konsultchef sökes till StudentConsulting i Malmö! på StudentConsulting

Kundansvarig/Konsultchef sökes till StudentConsulting i Malmö!

StudentConsulting Malmö, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Hej vår nästa kollega! Är du en driven, framåt och kundfokuserad person? Har du tidigare erfarenhet av ledarskap, försäljning och service? Brinner du för resultat och att arbeta mot tydligt uppsatta mål? – Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

På StudentConsulting står tiden aldrig still. Den ena dagen är aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat samt att bygga långsiktiga kundrelationer. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och kreativiteten flödar.

Vi ska nu förstärka vårt framgångsrika dreamteam i Malmö med två tjänster som Kundansvarig/Konsultchef. Du arbetar i nära samarbete med rekryterare, bemanningskoordinatorer, säljare, jobbcoacher och enhetens affärschef. Teamet kännetecknas av ett härligt gäng med stort driv och engagemang som älskar att uppnå resultat och mål. Vi värdesätter att ha roligt tillsammans, och att peppa och inspirera varandra inom teamet är väldigt viktigt.
rollen arbetar du bland annat med;

o Daglig kundkontakt och utveckling av pågående kundsamarbeten
o Resultatansvar för dina bemannings- och rekryteringsuppdrag
o Nyförsäljning och merförsäljning
o Personalansvar för dina konsulter
o Uppföljning av prestationer, avveckling, medarbetarsamtal mm
o Bemanningsplanering
o Administrativa uppgifter rörande både kunder och konsulter
Tjänsterna är på heltid med tilltänkt start under augusti. En av tjänsterna är en tillsvidareanställning med inledande provanställning och den andra är ett föräldravikariat på minst ett år. Våra arbetstider är kontorstid, mån-fre kl 8-17.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har högskole-/universitetsutbildning inom ex personal, försäljning, marknadsföring, ekonomi eller annan lämplig utbildning. Vi ser att du har några års arbetserfarenhet, antingen utifrån liknande uppgifter som ovan beskrivet, eller inom service, försäljning, marknadsföring eller liknande. Om du har arbetat med personalfrågor eller rekrytering sedan tidigare ses det som meriterande. För att trivas hos oss och i rollen ser vi att du är driven, engagerad och prestigelös. Du bör vara initiativtagande och självständig i dina arbetsuppgifter. Vi ser att du har ett stort intresse för näringslivet och är nätverkande. Du är trygg som ledare och har förmågan att inspirera människor omkring dig. Arbetet är ansvarsfullt och kräver en professionell och positiv hållning, oavsett vilka situationer du möter. Struktur och förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter är viktigt för dig. Vi söker dig som drivs av ledarskap, projektledning och att göra affärer, samt trivs med att ständigt möta nya människor och nya situationer.

Det är ett krav att du som söker har B-körkort då du enkelt ska kunna ta dig runt till olika företag i Malmöområdet.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, vi väntas tillsätta tjänsterna i juni/juli och anställningen startar i mitten/slutet av augusti. Söker gör du via vår hemsida www.studentconsulting.se

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Affärschef Frida Darfeldt på: [ Email address blocked ]

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade färdigheter

Vi (Textredigeringsprogram)
Utbildning
Rekrytering
Projektledning
Marknadsföring (Pr)
Marknadsföring (Undervisning)

Rekommenderade jobb

Kundansvarig/Konsultchef sökes till StudentConsulting i Malmö!
StudentConsulting Malmö Heltidsanställd
servicemedveten lagerarbetare
Randstad AB Skåne län - Malmö Deltidsanställd
Ej angett
Lagermedarbetare
Randstad AB Skåne län - Landskrona Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 57887