Jobbet Kundansvarig IT-konsult sökes till uppdrag på deltid! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundansvarig IT-konsult sökes till uppdrag på deltid! publicerad av Framtiden AB

Deltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivning


Brinner du för IT och att hjälpa andra? Är du en social person som gillar kundkontakt? Ta chansen och sök idag!

Dina arbetsuppgifter
Som kundansvarig IT-konsult kommer du huvudsakligen arbeta med teknik placerad ute hos kunder. Det handlar främst om kunder som har out-sourcat IT-driften men där funktioner fortfarande är lokaliserade på plats. Du är tekniskt ansvarig för dina kunder och kommer driva projekt framåt. I dina arbetsuppgifter ingår att bygga, underhålla, och förädla kundens IT-miljö, dvs servrar, klienter och nätverk. Du kommer få en bra introduktion med hjälp av kollegor på plats för att komma in i arbetet på rätt sätt. Detta kommer ske via interna utbildningar och sambesök. Då vår kund har kontor i Västerås utgår du hemifrån.

Om företaget
Vår kund hjälper små och medelstora företag med allt inom IT. Allt från små problem med mail till större data- och driftproblem. Idag sitter de 5 personer i Västerås och 1 person i Falun. De startade 2015 och är ett företag som växer, vilket ger möjligheter till att få ta mer ansvar och utvecklas inom företaget.

Din profil
Skallkrav:
• Utbildning inom data/IT, lägst gymnasienivå
• B-körkort
• Kunskap i svenska och engelska i tal och skrift
• Kompetens inom Microsoft Server, där du kan installera, konfigurera och administrera operativsystem och tillhörande delar som AD, RDS, GPO:er osv.

Meriterande:
• Arbetslivserfarenhet inom IT
• Intresse för försäljning
• Kunskaper inom andra Microsoftprodukter som Exchange, SQL- server, RDS och MDT/SCCM och Azure.

För att lyckas i rollen bör du vara strukturerad och självgående, du tar ansvar för ditt arbete och driver dina processer framåt. Du är kvalitetsmedveten och mån om att alltid leverera god service till kund. Du trivs med kundkontakter och drivs av att använda din problemlösande förmåga för att ge det lilla extra. Du har en känsla för att se lösningar, som du sedan kan presentera och implementera hos kund.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du vara anställd genom oss på Framtiden.

Villkor
Arbetstider: Mån-Fre 8-12, tiderna är flexibla
Placeringsort: Solna
Startdatum: Enligt överenskommelse
Omfattning: Deltid, 50%

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka in din ansökan redan idag!

Referens

21845

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till