Jobbet Kundansvarig ekonomichef till Newsec Property Asset Management har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundansvarig ekonomichef till Newsec Property Asset Management publicerad av Newsec Property Asset Management Swed...

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Newsec Property Asset Management växer och söker nya medarbetare!

Vi söker nu en kundansvarig ekonomichef med stort engagemang och som vill ha fokus på kundrelationer och ledarskap. Du kommer också att arbeta med ekonomisk rapportering, redovisning, bokslutshantering och se till att säkerställa en trygg hantering av kunders ekonomiska förvaltning. 

Newsec Property Asset Management erbjuder ett stimulerande arbete i dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling, såväl personligt som yrkesmässigt. Du får möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec Property Asset Management arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel, och har flera år i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

PASSION FÖR KOLLEGOR OCH KUNDER
Som kundansvarig ekonomichef leder du ett team som säkerställer trygg hantering av kundernas ekonomiska förvaltning enligt gällande förvaltningsavtal. Tjänsten är en nyckelposition och du ingår i uppdragets ledningsgrupp. Rollen innebär personalansvar.
Du kommer aktivt och självständigt driva, förvalta och övergripande utveckla budget, prognosprocesser och nyckeltal. Du ansvarar även för redovisningens kvalitet och leverans. Det kräver engagemang och en utpräglad förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl kollegor som kunder och andra intressenter. Du är en viktig del i processen för ekonomisk förvaltning så att Newsec Property Asset Management får fortsatt nöjda kunder och medarbetare. 

För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara kund- och affärsorienterad och tycka om att arbetsleda. Du är en problemlösare som trivs med att arbeta i team för att tillsammans leverera högsta kvalitet till kunden. Vi förväntar oss att du är självständig, kommunikativ och proaktiv samt att du känner igen dig i personliga egenskaper som ödmjukhet, flexibilitet och samarbetsförmåga.  


ansvarsområde.

EXCELLENS

Rollen som kundansvarig ekonomichef innebär att du:
• Leder och ansvarar för kunduppdrags ekonomiavdelning 
• Har ett övergripande ansvar för budget och prognosprocesser
• Ansvarar för kvalitet och leverans i den ekonomiska rapporteringen
• Är i involverad i kontakter med revisorer, myndigheter och långivare 
• Är involverad i förvärv och försäljningar av bolag/fastigheter.
• Ser till att rapportering utvecklas och efterlevs
• Aktivt bidrar till kunskapsöverföring inom gruppen och mellan kunduppdragen
• Är lyhörd för och omsätter kundens behov av nya tjänster och produkter avseende ekonomiservice
• Ansvarar för rätt bemanning och kompetens inom ekonomiteamet


kvalifikationer.

Vi söker dig som har relevant högskole- eller universitetsutbildning och en stark och bred bakgrund inom ekonomi. Du har tidigare erfarenhet ifrån en position med övergripande ansvar och är också van vid att leda personal. Du agerar som en tydlig ledare och får andra att känna sig sedda och behövda. Du är kommunikativ och har förmågan att få andra med dig och jobba mot samma mål. Vidare är du kundfokuserad och har kunden i centrum för allt du gör.
Erfarenhet av fastighetsbranschen är meriterande. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har god nivå på dina kunskaper i Excel.

INNOVATION
Du arbetar aktivt med att långsiktigt skapa en stark, framgångsrik och lönsam utveckling inom Newsec Property Asset Management och du deltar i bolagets verksamhetsutveckling och i kvalitetsarbetet genom dina förbättringsförslag.

INTEGRITET
Konfidentialitets- och integritetsfrågor i förhållande till kunder och kollegor är alltid högt prioriterade i ditt arbete. 


ansökan.

Ansökan:
Känns detta som en spännande utmaning? Varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer och tillsättning sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid frågor kontakta Johanna Berglin, tel: 0703-80 53 41 eller Caroline Woxberg, tel: 0734-43 46 22. Ansökan sker via Randstad Finance. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Referens

201295488

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till