Jobbet Kundansvarig Ekonomichef till Newsec i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundansvarig Ekonomichef till Newsec i Göteborg publicerad av Randstad

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Newsec Property Asset Management växer och söker Kundansvarig Ekonomichef till nytt team!
Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning. Vi är ett partnerägt bolag med ca 1700 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar. Därför söker vi en Kundansvarig Ekonomichef med stort engagemang som vill säkerställa en trygg hantering av våra internationella kunders ekonomiska förvaltning.

Din roll
Som Kundansvarig Ekonomichef kommer du att bygga ett nytt team som jobbar i ett nära samarbete med kund. Du har ett personalansvar för 6 medarbetare och tjänsten är en nyckelposition där du ingår i uppdragets ledningsgrupp. I rollen som Kundansvarig Ekonomichef ansvarar du för redovisningens kvalitet och leverans till våra internationella kunder. Vidare driver, förvaltar och utvecklar du aktivt budget, prognosprocesser och nyckeltal. Det kräver engagemang och en utpräglad förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl kollegor som kunder och andra intressenter.

Du är en viktig del i processen för ekonomisk förvaltning så att Newsec Asset Management får fortsatt nöjda kunder och medarbetare.

Dina ansvarsområden består bl.a. av:

• Ledaransvar för 6 medarbetare

• Övergripande ansvar för budget- och prognosprocesser

• Ansvar för kvalitet och leverans i den ekonomiska rapporteringen

• Stödja teamet samt delta vid upprättande av köpeskillingsberäkning och tillträdesbokslut

• Se till att rapportering och rapporteringssystem utvecklas och efterlevs

• Att aktivt bidra till kunskapsöverföring inom gruppen och mellan kunduppdragen

• Omsätta kundens behov av nya tjänster och produkter avseende ekonomitjänster

• Ansvar för att rätt bemanning och kompetens finns inom ekonomiteamet

Din profil
För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara självständig, noggrann och strukturerad. Du är en problemlösare som trivs med att arbeta i team för att tillsammans leverera högsta kvalitet till kunden. Det är viktigt att du är ödmjuk, flexibel och har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl medarbetare som kund. Då flertalet av kunderna är internationella krävs det att du är trygg i att kommunicera på engelska. Arbetet är självständigt och för att trivas i rollen behöver du vara kund- och affärsfokuserad, kommunikativ, proaktiv, vara en problemlösare och en lagspelare.

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning och IFRS-rapportering. Vi ser gärna att du har förståelse för koncernredovisning. Tidigare erfarenhet av arbetsledaransvar är meriterande liksom tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har god nivå på dina kunskaper i Excel.

Din värdegrund
Det är viktigt för oss att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund Passion för kollegor och kunder och att du känner för våra kärnvärden: excellens, innovation och integritet. Du trivs i en kunskapsbaserad organisation där medarbetaren sätts i första rummet och delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Du har siktet inställt på att leverera lösningar och tjänster av högsta kvalitet som överträffar såväl kundens högsta förväntningar som konkurrenternas yttersta förmåga. Du delar vår vilja att söka och pröva nya lösningar, att leda utvecklingen av nya tjänster och erbjudanden, att våga agera otraditionellt. Du säkerställer att varje kunds integritet upprätthålls till 100 %, att varje uppdrag genomförs med hög affärsetik och moral och med kundens bästa för ögonen.

Ditt Newsec
Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Känns detta som en spännande utmaning? Tjänsten är på heltid, tillsvidare och placerad i centrala Göteborg. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sofia Hallberg, på 0733-570836 alt sofia.hallberg@randstad.se. Ansökan sker via www.randstad.se. Urval och intervjuer sker från mitten av augusti. Vi ser fram emot din ansökan!

Referens

201236130

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till