Jobbet Kundansvarig / Säljare / B2B / Account Manager har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundansvarig / Säljare / B2B / Account Manager publicerad av Bravura

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Södertälje

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av B2B-försäljning och drivs av att göra framgångsrika affärer? Får du energi av att skapa långsiktiga relationer? Hos TC-Företagen erbjuds du en roll där du har möjlighet att påverka och vara en drivande kraft i företagets fortsatta utveckling.

Om företaget

TC Företagen etablerades 2002 och har sedan dess arbetat aktivt med att anpassa verksamheten efter marknadens behov. TC Företagen är ett expansivt serviceföretag som med sin unika nisch är verksam inom två olika branscher. Dels som underleverantör till fordonsindustrin samt den grafiska kreativa branschen. De har samlat båda verksamheterna under samma tak och kan på så vis erbjuda en helhetslösning som gör dem konkurrenskraftiga på marknaden. Tillsammans är dem idag ca 80st medarbetare och bedriver större delen av verksamheten i deras moderna, skräddarsydda och miljöanpassade lokaler i Södertälje.

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare kommer du att få möjlighet att vara en del av TC Företagens framgångsresa. Ditt huvudsakliga fokusområde är att driva affärer genom att kontakta befintliga och nya kunder. I rollen har du ansvar för att bygga långsiktiga relationer och bredda företagets kundstock. Vidare ansvar du för att skapa dig en god förståelse för dina kunders behov och guidar dem med profilering av deras fordon. Du har varierade säljprocesser, allt ifrån kortare till längre säljprocesser och kontakten med kunder sker såväl fysiskt som över telefon.

Formella krav

• Tidigare erfarenhet av försäljning mot företag • B-körkort är ett krav • Goda kunskaper i MS Officepaketet • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska För att trivas i rollen är du självgående i ditt arbete och motiveras av att nå uppsatta mål. Som person ser vi att du har en god social förmåga och är duktig på och får energi av att skapa långsiktiga relationer. Vidare har du ett eget driv samtidigt som du är van att jobba med andra och se till gruppens bästa. För att trivas i rollen gillar du att ha tempo i ditt arbete och kan hantera hög arbetsbelastning utan att det påverkar kvaliteten i det du gör. Ditt sätt att arbeta präglas av god affärsförståelse, du förstår dina kunders behov och kan anpassa förhandlingar.

Övrig information

• Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos TC Företagen. Start: Enligt överenskommelse Plats: Södertälje Lön: Fast + Provision Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan! Sökord: försäljning, säljare, sälj, kundansvarig, b2b, Stockholm, heltid, account manager, rekrytering

Referens

2588901

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till