Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Kund- & leveransansvarig säljare inom kommunikation och HR till Amendo Stockholm job in Stockholm at Amendo Bemanning

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Kund- & leveransansvarig säljare inom kommunikation och HR till Amendo Stockholm på Amendo Bemanning

Kund- & leveransansvarig säljare inom kommunikation och HR till Amendo Stockholm

Amendo Bemanning Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Arbetsbeskrivning
Vår vision är självklar: att utveckla världen med kompetens. Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill vara med på den resan. I rollen som kund- & leveransansvarig säljare på Amendo ansvarar du för att bedriva ett självständigt försäljningsarbete inom våra senaste (men ack så viktiga) specialistområden kommunikation och HR. Vi har kommit långt - men vill komma längre. Därför söker vi dig som vill ta ansvaret att fortsätta bygga upp och driva satsningen.

I rollen som kund- & leveransansvarig säljare arbetar du både med sälj och leverans av de uppdrag du säljer in. Du förväntas agera konsultchef för ett antal konsulter ute på uppdrag och att rekrytera nya kandidater samt konsulter till de uppdrag du säljer in. Du förväntas även identifiera och aktivt bearbeta såväl befintliga som nya potentiella kunder och kandidater genom en planerad och strukturerad kartläggning och bearbetning av marknaden.

Ditt arbete kännetecknas av hög aktivitet och energi. För att lyckas utvecklar och underhåller du ditt professionella och affärsmässiga nätverk med både kunder, konsulter och kandidater löpande. Du håller dig uppdaterad kring vad som händer på marknaden - med fokus på var du bör vara och varför.

Det vi vill att du ser framför dig och attraheras av är en arbetsvecka fylld av kundkontakter. I arbetet ingår mycket kartläggning och identifiering av framförallt nya spännande bolag och kunder. Du behöver själv dedikera tid när du tar kontakt, bokar och genomför möten. Hela tiden med vår affär och din framgång i fokus. Vidare tycker du om att coacha och peppa dina övriga kollegor i koncernen kring just kunder och försäljning.

Summan av kardemumman? Rollen som kund- & leveransansvarig säljare är bred och varierad med stort eget ansvar, frihet och där nytänkande och innovation välkomnas med öppna armar!

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker givetvis dig som älskar försäljning och som har ett framgångsrikt track-record. Du har en stark egen drivkraft och har motivationen samt inställningen som krävs för att ta stort eget ansvar och nå (eller överträffa!) uppställda mål. Du är en vinnarskalle som är envis och orädd. Du är affärsmässig, nyfiken och tror på din egen förmåga att lyckas även när det blåser motvind.

Kanske arbetar du idag som säljare inom rekryterings- och bemanningsbranschen och lockas av att komma till ett nischat framgångsrikt bolag. Alternativt ser vi gärna att du har arbetat med dokumenterad framgångsrik försäljning inom kommunikation och HR. Du har akademisk utbildning och behärskar engelska i tal och skrift.

Hur är det att bli en del av team Amendo? På kontoret i Stockholm får du 30 engagerade, ambitiösa och professionella kollegor med stor drivkraft! I dagsläget sker såklart det mesta arbetet på distans men inom kort hoppas vi alla vara tillbaka på kontoret. På Amendo gillar vi människor, nöjda kunder, affärer, spontana skratt, nya idéer, att umgås, träna, hållbarhet, jämlikhet, måndagar och fredagar och allt däremellan. Du får gärna tycka om andra saker (och med fördel dra med oss andra) men det är en förutsättning att du delar vår värdegrund som fokuserar på respekt och affärsmässighet.

Om Amendo
Vi är ett nischat bemannings- och rekryteringsföretag som brinner för att hjälpa våra kunder att hitta rätt kompetens inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Det har vi gjort i över 20 år och vågar påstå att det gör oss till experter.

Tack vare ett fantastiskt team och stark drivkraft har vi vuxit och blivit ledande inom vår nisch. Trots det sitter entreprenörsandan kvar i allt vi gör - vi har korta beslutsvägar, ett prestigelöst klimat och väldigt roligt på jobbet. Vi hjälps åt att leverera hög kvalitet till våra kunder och kandidater och arbetar tillsammans mot gemensamma mål.

Vi har en öppen och hjärtlig stämning med stor dos affärsmässighet. Vi vill vara en arbetsplats där alla ska ha möjlighet att synas, prestera och trivas - och för att göra det vet vi att det är viktigt att ha roligt under tiden.

Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg och Sundsvall och verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på [ Link removed ] !  

Frågor och kontakt
Vi vill gärna att du ska komma och jobba hos oss! Sök tjänsten så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Har du frågor eller funderingar? Välkommen att höra av dig till Robert Messinger, försäljningschef Sverige, på 072-221 95 07 eller [ Link removed ] .

På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter. 

 

Rekommenderade jobb

Kund- & leveransansvarig säljare inom kommunikation och HR till Amendo Stockholm
Amendo Bemanning Stockholm Heltid
Production Planning Manager till Galderma
ValueOne Uppsala län - Uppsala Heltidsanställd
Ej angett
Interim Management - Finance and Accounting
Michael Page Stockholms län - Stockholm Projektanställd-Visstidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: teamtailor-1187252-246305