Jobbet Krossmaskinist sökes till NCC Industry har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Krossmaskinist sökes till NCC Industry publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta i en framtidsbransch och vara med att bygga upp nya Göteborg? NCC i Tagene söker just nu fler kollegor till deras stenkrossanläggning.

Information om uppdraget:

NCC Industrys verksamhet omfattar produktion av stenmaterial och asfaltprodukter, pålningsarbeten samt beläggningsuppdrag. Företaget expanderar och söker just nu nya kollegor till anläggningen i Tagene på Hisingen.

Arbetsuppgifterna som krossmaskinist innebär att vara processoperatör samt utföra reparations- och underhållsarbete i stenkrossanläggning.

Vi tror att du som söker har en maskinteknisk bakgrund, och mycket meriterande med svets- och reparationskunskaper.

Tjänsten innebär arbete i varannan veckas tvåskift.

Detta är en direktrekrytering vilken innebär att du blir anställd direkt hos NCC. Tjänsten är tillsvidare och kommer tillsättas när vi hittar rätt kandidat, så skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: svetsare, grävmaskinist, proceccoperatör, processteknik,

Detta söker vi:

Du har hög arbetskapacitet och god samarbetsförmåga, samt även är självgående och kreativ.
Du är flexibel och positiv till att vid behov hjälpa till inom andra arbetsområden än ditt egna. Ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig.

B-körkort är ett krav.

Om arbetsgivaren:

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

46552

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till