Jobbet Kriisa Consulting söker analytisk utvecklare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kriisa Consulting söker analytisk utvecklare publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med utveckling samt analyser med databas- och GIS-verktyg hos ett mindre företag där ditt arbete kommer till konkret nytta för försvarssektorn? Hos Kriisa Consulting blir du en viktig del av vårt team med kompetenta kollegor och goda samarbeten. Företaget levererar data- och händelseanalyser till företagets kunder som förklarar händelseförloppet under exempelvis militärövningar som används för att dra lärdomar av övningarna. Här erbjuds en långsiktig roll med frihet under ansvar som kombinerar utvecklingsarbete med analyser och leveranser mot kund.

Kriisa Consulting har sedan 2007 utvecklat metoder för samt sammanställt och levererat data- och händelseanalyser. Företaget är idag specialiserade inom försvarssektorn och är nu i behov av att utöka gruppen med ytterligare medarbetare. Våra medarbetare arbetar i team som sammanställer och analyserar teknisk data som vi sedermera presenterar tillsammans med våra kunder. Företaget för en kontinuerlig dialog med kunder och samarbetspartners och utvecklar kontinuerligt såväl metoder och verktyg som våra medarbetares kompetenser.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kriisa Consultings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten hanteras av Academic Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Kriisa Consulting.

Kandidatprofil

Som utvecklare och analytiker kommer du att arbeta med att utveckla databasbaserade verktyg för att kunna fusionera stora mängder teknisk data med annan information som ljud och video och analysera detta. Verktygen används för att förklara vad som hände och varför, samt vilka lärdomar man kan dra av det som hände. Resultaten bidrar till klarläggande av specifika händelseförlopp och till att hitta förbättringsområden av kundens verksamhet. Du kommer att delta i arbetet att utveckla företagets verktyg och metoder för bearbetning av data och för att visualisera och presentera resultatet av analyserna på ett pedagogiskt sätt för våra kunder. Du kommer både att arbeta självständigt samt tillsammans med teamet och du kommer få en god introduktion i verksamheten vid start.

Du kommer tex att:

* Vidareutveckla våra analys-verktyg och databaser
* Analysera data med hjälp av datafusion- och data mining-tekniker
* Arbeta med GIS
* Arbeta mot deadlines i olika stora projekt
* Arbeta nära kunders verksamhet
* Vara med och redovisa och presentera resultat ute hos kund

* Är förslagsvis civilingenjör inom teknisk fysik, IT eller har studerat motsvarande utbildning
* Vi tror att du är nyutexaminerad alternativt att du har några års relevant erfarenhet av programmering/utveckling
* Har god kunskap om relationsdatabaser (SQL)
* Har erfarenhet av utvecklingsarbete med programmeringspråk i Java, C++, Python Matlab (eller liknande)
* Har ett intresse för försvarssektorn
* Har god förmåga att uttrycka dig muntligen och hålla presentationer på svenska
* Har b- körkort
* Är svensk medborgare

Det är meriterande om:

* Du har erfarenhet av marin- eller försvarsverksamhet

Tjänsten kräver godkänd registerkontroll, vilket kommer att göras på slutkandidater i processen.

Som person är du en riktig problemlösare, trivs med att utveckla verktyg, analysera och dra slutsatser. I projekten är du ihärdig och arbetar på tills resultaten är nådda. Du tar stort ansvar för både ditt egna och gruppens arbete och tar tag i saker även utanför din arbetsbeskrivning. Självklart trivs du med att samarbeta med andra och är inte rädd att fråga om hjälp.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Placering: Stockholm, förekommer även inrikesresor på månatlig basis
* Kontaktuppgifter: Lovisa.flygare@academicwork.se
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kriisas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15008513-SE

Liknande jobb

Verkstadstekniker till Scania Södertälje Scania
Controller till finansbolag Stockholm SJR AB
Marknadskommunikatör till Retain24! Stockholm StudentConsulting
Psykologilärare sökes till Jensen Stockholm StudentConsulting
BI-utvecklare till unika Tre! Stockholm Academic Work
Företagssköterska Stockholm Feelgood Företagshälsovård AB
Scala Developer Stockholm Pearson Frank
Konsult inom validering Stockholm Semcon

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till