Jobbet Kretskortslackerare och elmekanikmontering har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kretskortslackerare och elmekanikmontering publicerad av Skill

Heltid
Linköping
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning


Har du erfarenhet av att jobba med kretskort och vill ha ett varierande arbete? Vill du arbeta i ett spännande bolag som är i en expansiv fas? Då kan du bli Saab Dynamics nästa stjärna!

Om företaget
Saab blickar ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. De samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar deras utmaning – att göra världen till en säkrare plats.Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där man ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter, men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet. Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av att lackera kretskort till missiler och torpeder för undervattenssystem. Detta innefattar bl a att maskera, demaskera, lackera kretskort samt kvalitetssäkra och övervaka lackeringsprocessen. Ritningsläsning i 2D blir en del av din arbetsdag. Du kommer även att arbeta med enklare montering i form av att montera komponenter på kretskorten samt montering av själva kretskorten. Elmekanikmontering kräver ett noggrannt handlag och fingerfärdighet, vilket du har. Du kommer att ingå i ett positivt team på 25 personer där man samarbetar och lyfter varandra!

Din profil
Vi tror att du idag arbetar inom telekom-, flyg- eller bilindustrin. För att du ska passa i rollen har du: - erfarenhet av att arbeta med kretskort - erfarenhet av ritningsläsning är meriterande - erfarenhet av IFS är meriterande Som person är du ödmjuk, kommunikativ och ser samarbete som en självklarhet. Du har en god simultankapacitet och en förmåga att hålla många bollar i luften. Du är noggrann och har ett öga för kvalitet. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lotta Widercrantz, 013-473 81 64 alt lotta.widercrantz@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3378

Liknande jobb

Flygplansbyggare på Saab Linköping SAAB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Fordonsteknik - mekaniker - Linköping).
Du kan avregistrera dig när som helst.