Jobbet Kredithandläggare till kommande uppdrag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kredithandläggare till kommande uppdrag publicerad av SJR AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker SJR en kredithandläggare för ett längre uppdrag på 6 månader. Kreditavdelningen arbetar kontinuerligt med att säkerställa kredit- och riskbedömning av nya och befintliga kunder för att minimera kundförluster och minska antalet kreditdagar för utestående fodringar. 

Om tjänsten 

Arbetsuppgifterna består av kreditbedömning och administration av krediter till företag och privatpersoner
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

  • Daglig bevakning av bolagsförändringar på befintliga kunder för att minimera riskexponering och bidra till ökad försäljning på potentiella kunder.
  • Kreditbedömning av nya kunder
  • Utvärdering av att befintliga kreditlimiter är korrekt satta i linje med befintlig Kreditpolicy
  • Kontroll på stora utestående fodringar, överskridna kreditlimiter och riskkunder
  • Säkerställa att kravbrev skickas ut enligt bestämda kravrutiner
  • Bevakning av att löptiden är aktuell på befintliga säkerheter
  • Hantera kundförfrågningar som kommer via mail ifrån Kundservice

Lämplig bakgrund

Vi ser gärna att du har en utbildning inom Ekonomi samt erfarenhet av kreditarbete, kundkontakt samt stor systemvana. Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter att du är en utåtriktad och har lätt för att samarbeta i teamet och skapa goda relationer, både internt och externt. Du bör vara självständig, analytisk, strukturerad och ha förmåga till kreativ problemlösning med god förmåga att prioritera.

Ansökan 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Emma Levinn på 076 647 16 65. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-10-01. 

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar. 


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. 
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. 

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel:

Referens

teamtailor-943598-176645

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till