Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kredithandläggare till Ålandsbanken! jobb i Stockholm på Amendo Bemanning

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kredithandläggare till Ålandsbanken! på Amendo Bemanning

Kredithandläggare till Ålandsbanken!

Amendo Bemanning Stockholm, Stockholms län Heltid

Nu söker vi en erfaren kredithandläggare till Ålandsbanken. Uppdraget startar i augusti 2021 och pågår initialt upp till 8 månader med chans till överrekrytering samt förlängning. 

Arbetsbeskrivning

Dina främsta uppgifter är att assistera bankens rådgivare med att bland annat upprätta lånehandlingar, utbetalningar/lösen av lån, assistera vid tillträden, förhandskontroll av lånedokumentation samt att arbeta i banksystemet.

Det kan vara så att du i dagsläget jobbar inom bank och finans eller på annat kreditmarknadsföretag med krediter och kreditbedömning mot privat och/eller företagskunder och gjort det en tid och känner att du vill utvecklas ytterligare samt testa på en ny roll i en ny organisation. Du trivs i en roll där du får arbeta både administrativt och med kundkontakt. Utöver det besitter du erfarenhet från lån och administration kring detta.

Kvalifikationer och egenskaper

Du är en person som är lösningsorienterad, serviceinriktad och vågar fatta beslut. Samtidigt är du engagerad med ett stort kundfokus. Utöver det skall du ha en stark drivkraft och en mycket god samarbetsförmåga. Vi ser även att du är stresstålig och har ett bra driv. Du är organiserad, effektiv och tar gärna egna initiativ. Du är en noggrann lagspelare med lite skinn på näsan som har det där lilla extra kontrollögat även när det blir stressigt.

Vi ser även att du har Swedsec i Bolån. Har du en akademisk utbildning bakom dig är detta självklart meriterande men inte ett krav. Du tycker om eget ansvar och har god förmåga att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Du är van vid banksystem och har goda kunskaper i Microsoft Office. Du bör kunna kommunicera flytande på både svenska och engelska. 

Om företaget

Ålandsbanken är en utmanare i bankvärlden och väcker uppmärksamhet för deras vinnande sätt att bygga kundrelationer. Kundfokus och kreativa lösningar är ledord i deras starka utvecklingsfas. Attraheras du av utmaningen att föra verksamheten framåt så kan du bli en viktig länk i deras koncern med verksamhet på Åland, Finland och Sverige. 

Detta får du som konsult på Amendo

Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. [ Link removed ]  

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Angelo Jovic, [ Email address blocked ] . Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Rekommenderade jobb

Kredithandläggare till Ålandsbanken!
Amendo Bemanning Stockholm Heltid
Flertalet finanskonsulter till Carnegie
Amendo Bemanning Stockholm Heltidsanställd
Vi söker dig som är ekonom med erfarenhet av administration
Amendo Bemanning Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1248945-257570