Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kredithandläggare sökes till ett välkänt bolag! jobb i Solna på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kredithandläggare sökes till ett välkänt bolag! på StudentConsulting

Kredithandläggare sökes till ett välkänt bolag!

StudentConsulting Solna, Stockholms län Heltid
Har du fingertoppskänsla gällande siffror och ekonomi? Är du även driven och vill leverera service i världsklass? Då har vi uppdraget som kredithandläggare för dig.

Information om uppdraget:

Som kredithandläggare ingår du i ett team där du kan bolla dina funderingar och idéer med dina kollegor samtidigt som du har stort eget ansvar över dina arbetsuppgifter. Här trivs dem som tycker samarbete är viktigt men likaså har ett driv för att utvecklas, både självständigt och tillsammans med företaget.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat

- Kreditbedömningar av företag och privatpersoner
- Reskontra
-Kreditbevaknings hantering
- Hantering av reklamationer av fakturor
- Mycket kontakt via telefon och mail
- Föra kontakt mot depåer inom företaget samt kunder per telefon och mejl.

Detta är ett konsultuppdrag som innebär att du blir anställda av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund i Solna. Arbetet är på heltid där kontorstider tillämpas. Tjänsten beräknas starta så snart vi hittat rätt person och är ett uppdrag på 6 månader med chans till förlängning.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du har utbildning inom ekonomi men det är inget krav. Vidare har du cirka 2–3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du ska kunna förstå hanteringen av kreditbeslut och kundreskontra och inte vara rädd för att fatta egna beslut. Som person har du skinn på nästan, är positiv och lättlärd. Vidare ser vi att du är kommunikativ och har rätt attityd och flexibilitet inför arbetet du ställs för. Här gäller det att både ekonomi och service ligger dig nära hjärtat. Du har även lätt att uttrycka dig i tal och skrift samt har goda kunskaper i svenska och engelska. Känns du som rätt person för rollen? Sök då tjänsten redan idag!

Sökord: Ekonomi, handläggare, Kredithandläggare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59661