Jobbet Kreditanalytiker med erfarenhet av företagskunder till Aros Kapital! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kreditanalytiker med erfarenhet av företagskunder till Aros Kapital! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du göra karriär inom finansbranschen tillsammans med ett bolag som präglas av stark en entreprenörsanda och frihet under ansvar? Har du erfarenhet av att arbeta på bank och söker en tjänst där du får arbeta nära besluten och uppmanas att komma med egna idéer? Då är detta tjänsten för dig! Aros Kapital söker nu nästa medarbetare till sitt kreditteam. Sök nu då vi jobbar med löpande urval!


Om tjänsten
Academic Work söker för Aros Kapitals räkning en kreditanalytiker till deras fantastiska kontor i Gårda då de expanderar. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Aros Kapital.

Kulturen på Aros Kapital präglas av stark entreprenörskänsla och höga ambitioner. Du erbjuds stora möjligheter att själv påverka ditt arbete och uppmanas att komma med egna initiativ och förbättringsförslag. Aros Kapital ställer höga krav på sina anställda och är samtidigt duktiga på att premiera engagemang, fokus och positiv inställning. Som kreditanalytiker kommer du att arbeta nära ledningen och eftersom det är en platt organisation kommer du att se snabba resultat av ditt arbete.

På Aros Kapital finns mycket kompetens på liten yta och du kommer att arbeta i ett tight och engagerat team som besitter mycket kunskap. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och ni sitter tillsammans i landskapet för att kunna bolla frågor och funderingar med varandra. Dina och teamets gemensamma förslag kommer att ha stor påverkan på verksamheten.

Om företaget:

Aros Kapital etablerades 2004 och är sedan december 2014 ett kreditmarknadsbolag, vilket innebär en rätt att med statlig insättningsgaranti ta emot inlåning från allmänheten. Företaget erbjuder finansiella tjänster inom factoring, kredithantering, företagslån, inkasso samt juridik. I nuläget arbetar cirka 30 personer på kontoret i Göteborg.

Arbetsuppgifter
Du kommer som kreditanalytiker att upprätta kreditbedömningar baserade på analyser av finansiell information, så som bokslut och nyckeltal, bedöma och hantera säkerheter. Du har daglig kontakt med kunder och beslutsfattare.

Du kommer till exempel att:

• Du kommer att hantera hela processen ifrån första kundkontakt till utbetalning.
• Göra kreditbedömningar.
• Analysera finansiell information.
• Agera första kontaktperson mot kunder.
• Skriva affärsbedömningar.

Tjänsten passar dig som trivs som bäst när ingen dag ser likadan ut och som motiveras av att både lösa problem och att arbeta nära affären. Rickard som har tjänsten idag beskriver att något av det roligaste med rollen är just att varje dag inte ser likadan ut och att man ständigt utvecklas på bolaget.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har arbetat inom bank-/finansbranschen alternativt revisionsbyrå med utlåning för företagskunder.
• Har en civilekonomutbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
• Har ett starkt intresse för affärsmannaskap.
• Kan uttrycka dig obehindrat både muntligt och skriftligt på svenska och engelska då språket används dagligen.

Det är meriterande om du har:

• Erfarenhet av kreditgivning & riskbedömning.
• En god förmåga att analysera årsredovisningar, bokslut och kreditupplysningar.

Som person är du analytiskt lagd och har en utpräglad affärsförståelse. Du tycker om högt tempo och är flexibel i ditt arbetssätt. Eftersom Aros Kapital arbetar under tillsyn av Finansinspektionen är noggrannhet och kontroll viktiga egenskaper.

Övrig information

• Start: Omgående, enligt överenskommelse.
• Omfattning: Heltid tillsvidare med en inledande provanställning.
• Lön: Fast månadslön.
• Placering: Johan På Gårdas gata 5A, 412 50 Göteborg.
• Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Philip Arcangioli.
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Aros Kapitals önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Information om företaget
Läs mer på Aros Kapitals hemsida!

Referens

15041758-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till