Jobbet Kreativa och utåtriktade streetpromoters sökes på deltid! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kreativa och utåtriktade streetpromoters sökes på deltid! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är intresserad av bild och foto samt tycker om och värdesätter ett gott kundbemötande. För tjänsten krävs det att du är studerande och är ute efter ett extrajobb för att dryga ut studentkassan och skaffa ny erfarenhet!

Information om uppdraget:

Vi på Studentconsulting söker nu streetpromoters för CEWE Japan Photo's räkning. Det är en deltidstjänst där du vid behov kommer arbeta i företagets butiker runtom i Stockholm. Arbetsuppgifterna för dig som streetpromoter är att stå utanför butiken och jobba kreativt med diverse marknadsaktiviteter i syfte att öka kundinflödet till butiken. Arbetstiderna kan variera och är förlagda under butikens öppettider såväl vardagar som helger.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av Studentconsulting men jobba ute hos kund.

Detta söker vi:

För att passa till tjänsten ser vi att du är social, utåtriktad och har förmågan till kreativt tänkande. Då du som streetpromoter är butikens ansikte utåt har du alltid ett leende på läpparna.

Krav för den här tjänsten är att du talar svenska obehindrat. Du ska även ha god kommunikationsförmåga, trivas i kontakten med nya människor samt älska service.
Du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning som kommer pågå minst ett år framöver. Då Företaget har butiker på Sveavägen, Götgatan, Flemminggatan och i Kista Galleria ser vi att du är flexibel och enkelt kan ta dig till de olika butikerna.

Låter tjänsten intressant? Ansök redan idag, urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Kundservice, Säljare, Butikssäljare, Marknadsföring, Deltid

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

50093

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till