Jobbet Kreativ underhållstekniker till Pharma har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kreativ underhållstekniker till Pharma publicerad av Perstorp

Heltidsanställd
Perstorp

Arbetsbeskrivning

Perstorp, Sweden

I över 130 år har Perstorp ägnat sig åt att förbättra vardagen för miljontals människor världen över med innovativ kemi. Vi omsätter 11 miljarder kr och har 1 500 anställda i Asien, Europa samt Nordamerika. Våra specialkemikalier gör allt från bilar till burkar, från segel till skor, lättare, starkare och säkrare. Vår företagskultur genomsyras av våra kärnvärden fokuserad innovation, pålitlighet och ansvarstagande.

Site Perstorp, belägen i södra Sverige, är en av Perstorpkoncernens största tillverkningsanläggningar som varit i drift sedan 1881. Bas- och specialpolyoler, formiater, organiska syror och formalin är de främsta produkter som tillverkas i Perstorp.

Trivs du i en mångfacetterad verksamhet som präglas av en familjär och entreprenöriell anda? Är det viktigt för dig att känna ägandeskap och engagemang i ditt arbete? Då kan detta vara din nästa utmaning! Perstorp Pharma söker en underhållstekniker och erbjuder en tjänst där du är en nyckelperson både för den dagliga driften och för att vara med och utveckla den.

Dina arbetsuppgifter
Som underhållstekniker omfattar dina arbetsuppgifter bland annat:
• Riskbedömning och utförande av de tillstånd som krävs för att arbeta enligt säkerhetsföreskrifterna. 
• Medverka i förbättringsarbetet för produktion och underhåll. 
• Ta fram nya samt uppdatera befintliga underhållsrutiner.
• Självständigt arbeta med schemalagt underhåll. 
• Strukturerat och metodiskt utföra felsökning vid driftsstörning.
• Utföra felsökning och reparation av uppkomna fel på process- och förpackningsutrustning.
• Vid behov utifrån arbetsorder kontakta externa entreprenörer för service.

Att arbeta inom Perstorpkoncernen innebär att säkerheten alltid kommer först, eftersom det är en självklarhet att ingen ska skada sig på sin arbetsplats och då vi inom vårt företag tillverkar läkemedel är produktsäkerheten minst lika viktig. Att respektera, förstå och ”tänka” säkerhet är därför en av de viktigaste egenskaper vi alla har på Pharma och något som också måste vara självklart för dig.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en gymnasieexamen med någon form av mekanisk inriktning eller motsvarande teknisk kompetens. Det är meriterande om du har kunskap om el/instrument. Du har minst 3 års erfarenhet av att arbeta med underhållsarbete inom industriell produktion, med fördel inom läkemedelstillverkning eller livsmedelsindustrin. Kunskap om att arbeta enligt LEAN med dess olika verktyg är inte främmande för dig. Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift är ett krav. Du har en positiv inställning och ett flexibelt, motiverande arbetssätt som kännetecknas av god service, noggrannhet och hög kvalitet. Vidare söker vi dig som har  lätt för att samarbeta med andra människor och som bemöter dina medmänniskor utifrån deras förutsättningar.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. För mer information om tjänsten, kontakta Magnus Fagergren, +46435788332.

Referens

b2fb5d843000428038919e0ee6a92-6

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till