Jobbet Kreativ Systemutvecklare - C/C++ har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kreativ Systemutvecklare - C/C++ publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning

CryptoGuard utökar nu sin programmering- och utvecklingsavdelning i Luleå och letar efter en till systemutvecklare till sitt team. Gillar du att tänja på gränser för vad som är tekniskt möjligt och drivs av utmaningar? Då är detta tjänsten för dig.

Information om uppdraget:

CryptoGuard söker nu efter en systemutvecklare till sin kärn- och säkerhetsutvecklingsavdelning i Luleå. CryptoGuard har sitt huvudsäte i Sverige men arbetar och tävlar på en internationell marknad med lösningar för digital-tv. Kärn- och säkerhetsutvecklingsavdelningen arbetar främst med systemutveckling och kryptering och tänjer hela tiden på gränsen för vad som är tekniskt möjligt inom programmering. CryptoGuard arbetar för att hela tiden skapa nya produkter och lösningar med hög fokus på kvalitet.

Du kommer som systemutvecklare att arbeta i ett tätt sammansvetsat arbetslag med hög erfarenhet av programmering, kryptering och säkerhet. Som anställd hos CryptoGuard kommer du att få möjlighet att både utveckla dig själv, din egen kompetens och kunskap samtidigt som du arbetar med kreativa lösningar. Du kommer att få ta del av teknikens framkant inom programmering och kryptering. För att lyckas väl i denna tjänsten så kommer din personliga utveckling att stå i fokus, och stor frihet i projekten. Organisationen är väldigt platt och snabba beslut ses som positivt.

I arbetet som systemutvecklare kommer du att vara delaktig i hela utvecklingsprocessen. Du kommer även att arbeta med att designa och utveckla nya funktioner och produkter, skriva-, testa- och uppdatera kod.

CryptoGuard är ett snabbt växande företag som arbetar i framkanten av säkerhet och innehållsskydd. Som anställd kommer du erbjudas en trygg anställning med förmånliga anställningsvillkor. Skulle du vara bosatt på annan ort än Luleå så är det möjligt att diskutera olika lösningar för att få hjälp med en flytt till Luleå. Tjänsten är på heltid.

Detta söker vi:

Vi söker efter en person som är nyfiken och gillar att lära sig nya saker. Du är driven när det kommer till systemutveckling och programmering. Du gillar nya utmaningar och trivs med att arbeta kreativt.

Du som söker får gärna ha en tidigare relevant utbildning inom IT, Teknisk fysik eller annat område som inkluderar data och programmering. Vi vill att du som söker har dokumenterad erfarenhet av C och C++. Kunskap inom Linux och kryptering är meriterande, men inte ett krav. Det är krav på att du pratar svenska och engelska.

Rekryteringen för denna tjänsten sköts av StudentConsulting. Urval av kandidater och intervjuer sker löpande. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Mattias Meyer på mattias.meyer@studentconsulting.com.

Om arbetsgivaren:

CryptoGuard utvecklar och levererar Conditional Access System (CAS) och Digital Rights Managementsystem (DRM) för digital-tv. CryptoGuard använder kryptering för att skapa avancerad säkerhet för kort- och kortlösa lösningar gentemot bland annat TV-operatörer och leverantörer.

CryptoGuard grundades 2007 i Luleå och har sedan dess varit den självklara leverantören av lösningar inom Digital Video Broadcasting (DVB) över hela världen. För närvarande har CryptoGuard 250 kunder i mer än 40 länder och har kontor i bland annat Sverige, Norge, Frankrike, Polen, Peru, Indien, Brazilien och Rwanda.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44872

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till