Jobbet Kreativ produktutvecklare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kreativ produktutvecklare publicerad av Skill

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Epishine växer och söker nu en innovativ produktutvecklare för att designa nya produkter med integrerade solceller! Vill du jobba i ett snabbväxande bolag tillsammans med ett team som brinner för miljö och utveckling är detta en möjlighet för dig!

Om företaget
Epishine är en svensk greenup som blidats som en spinoff från Linköpings Universitet. Arbetsteamet består av framgångsrika entreprenörer och erkända forskare. Epishine's uppdrag är att göra vår planet mer hållbar. Baserat på mer än 25 års akademisk forskning tar Epishine fram organiska solceller till massmarknaden. Epishine's solceller är tunna, flexibla, lätta och väl anpassade för materialintegration.

Dina arbetsuppgifter
Hos Epishine får du möjlighet att arbeta engagerat och nära kunder för att definiera och designa nya produkter. Du kommer ingå i ett passionerat, korsfunktionellt team av materialspecialister, solcellsexperter och framgångsrika entreprenörer som är dedikerade till att göra skillnad. Du kommer arbeta i hela kedjan från att verifiering, sammanställning av krav och utveckling av slutprodukt. Som produktutvecklare kommer du att vara delaktig i många olika projekt och du kommer även att själv att leda en del av kundprojekten.

Din profil
Om du är kreativ, får saker gjort, har stor energi och trivs i en snabb uppstartsmiljö så kommer du att trivas hos Epishine. Vi söker dig som har en examen i industriell design och produktutveckling eller motsvarande. Det är mycket meriterande om du har några års erfarenhet av att designa och utveckla teknikprodukter i nära samarbete med kunder. Hos Ephisine arbetar människor från alla världsdelar och kunderna finns i hela världen, därför är det ett måste att du hanterar engeska i både tal och skrift, kan du fler språk är det meriterande.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person för den här tjänsten. Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvariga rekryterare Petra Pyk, petra.pyk@skill.se eller 011-19 94 66. Välkommen med din ansökan!

Referens

3610

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till