Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kreativ junior mjukvaruutvecklare som är nyfiken på den globala omvärlden sökes jobb i Lund på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kreativ junior mjukvaruutvecklare som är nyfiken på den globala omvärlden sökes på Academic Work

Kreativ junior mjukvaruutvecklare som är nyfiken på den globala omvärlden sökes

Academic Work Lund, Skåne län Heltid
Varje år genomförs ca 60 miljarder resor i ca 180 tunnelbanesystem i 56 länder som dagligen drabbas av trafikstörningar. På jordklotet inträffar varje månad mer än 1 jordbävning över 7.0 på richterskalan. Över 100 orkaner eller tropiska stormar drabbar världen varje år. Internationell rättssäkerhet som mäts av World Justice Project Rule of Law Index placerar Singapore bättre än Storbritannien. Chile har mindre korruption än Sydeuropa, medan Mexiko har mer korruption än Zambia enligt Corruption Perception Index. Tre av de tio säkraste flygbolagen i världen är från Mellanöstern och alla är säkrare än SAS enligt AirlineRatings.


Om tjänsten
Den här och liknande information finns tillgänglig i öppna källor på internet. Vi söker en mjukvaruutvecklare som skulle tycka det vore spännande att hitta och integrera sådana källor över hela världen för att automatiskt presentera innehållet på ett pedagogiskt sätt. Våra användare finns över hela världen i vår egenutvecklade globala plattform Safeture som skyddar och hjälper anställda, oavsett var de befinner sig.

Om du är en ödmjuk person med hög empati som gillar att lära sig nya saker, då skulle vi vilja träffa dig. Vi tror att du kan trivas här tillsammans med likasinnade. Vi skulle vilja dra nytta av din kreativitet för att lösa uppgifterna samtidigt som du kan lära dig av vår långa erfarenhet och kunskap inom mjukvaruutveckling.


Arbetsuppgifter
Idag arbetar vi med tekniskstackar såsom Linux, Angular, iOS, Node, Android, Swift, PHP, Java, Tensorflow, Objective-C, SQL, Python och fler kommer det att bli. Vi kräver inte att du skall kunna dessa, istället förväntar vi oss är att du är beredd att lära dig existerande och nya teknikstackar som är lämpliga för att lösa uppgifterna. Om detta låter intressant kan du kontakta oss på: [ Email address blocked ]
Vi söker dig som

* Har erfarenhet av utveckling och har en stark vilja att koda i olika språk. Om du har bakgrund inom Java, C#, JavaScript spelar ingen roll, det viktigaste är att du har ett intresse för att lära dig nya tekniker
* Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska

Som person är du:

* Orädd
* Serviceinriktad
* Flexibel
* Ansvarstagande

Övrig information

* Start: Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: Rekrytering
* Placering: Lund, Kung Oskars väg 11C
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Safetures önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Här kan du läsa mer om Safeture
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15057038-SE