Jobbet Kravanalytiker till Swedish Care System AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kravanalytiker till Swedish Care System AB publicerad av StudentConsulting

Heltid
Staffanstorp
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Är du utbildad Kravanalytiker och på jakt efter en tjänst där du får en nyckelroll mellan kunder och utvecklare av IT-system? Är du dessutom en driven person med tekniskt intresse samt god förmåga att skapa personliga nätverk?

Information om uppdraget:

Tjänsten som kravanalytiker innebär utöver att föra en daglig kontakt med kunder och systemutvecklare, att vara en drivande motor med ansvar över olika projekt. Du kommer att samla in nödvändig information från kunder för att formulera nya krav och utföra ändringar i företagets olika projekt.

Målet är att säkerställa leveranser till företagets kunder och minimera att problem eller fel uppstår. I rollen kommer du att ha ett nära samarbete med företagets olika delar och din roll kommer också innebära att du leder arbetsmöten tillsammans med utvecklare och testare. Arbetet är självständigt och du arbetar med stor frihet under ansvar.

Tjänsten är på heltid och kommer att starta omgående så snart vi hittat rätt kandidat. Då detta är en direktrekrytering sker rekryteringsprocessen via StudentConsulting, men du kommer bli anställd direkt av Swedish Care System. Dina arbetstider i tjänsten är sedvanliga kontorstider måndag-fredag.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du som söker har minst en YH-utbildning som kravanalytiker alternativt att du har hunnit samlat på dig ett par års likvärdiga erfarenheter sedan tidigare. Som person är du kommunikativ och kan uttrycka dig väl i tal så som i skrift. Vi ser gärna att du är prestigelös, snabb i att hantera nya situationer som uppkommer och har en god förmåga till att se helhetsbilden. Därutöver värderas det högt om du har ett personligt intresse för att arbeta med sociala medier. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Låter detta som något för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt kandidat.

Sökord: Kravanalytiker, IT

Om arbetsgivaren:

Hos Swedish Care kommer du att arbeta tillsammans med åtta medarbetare i ett kollegialt och familjärt team. Swedish Care utvecklar systemlösningar för olika aktörer. Kunderna finns representerade ifrån både den privata som offentliga sektorn inom dentalbranschen i Sverige. Tillsammans bidrar kunderna med många olika styrsätt, rutiner och idéer om framtidsutveckling, vilket ger Swedish Care en komplett bild över hur användarna önskar att deras system ska fungera och hanteras. Det är med gemensamma visioner som Carita-systemen har utvecklats till flexibla system, allt för att så långt det är möjligt uppfylla den unika kundens önskemål och krav.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43152

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till