Jobbet Kranbilschaufför till Göteborgs Bud har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kranbilschaufför till Göteborgs Bud publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Är du intresserad av lastbilar, är självgående och vill jobba med ett gäng härliga kollegor? Då har framtiden den rätta tjänsten för dig som kranbilschaufför!

Dina arbetsuppgifter
Som kranbilschaufför hos Göteborgs Bud kommer du att köra ut material som ska till olika diverse kunder. Det är allt ifrån byggställningar, virke och dylikt. En vanlig arbetsdag: Man ses på kontoret klockan 07.00 och åker därefter ut med material till olika arbetsplatser. I jobbet som kranbilschaufför har du dagligen kontakt med kunder så är du en social person har du hittat rätt. Dagens avslutas alltid vid kl 16.00 på företagets kontor. Du kommer även att ges en tydlig introduktion i arbetet där du får följa med erfarna kollegor för att se hur allt går till.

Om företaget
Göteborgs Bud är ett gammalt gediget transportföretag som startades redan år 1930. Mycket har såklart utvecklats sedan dess men kunskapen och erfarenheten sitter kvar och har förts vidare till den nya generationen. För drygt tjugo år sedan tog den nuvarande ägaren Anders Johansson över verksamheten. Idag har han elva anställda och nästintill lika många bilar. Göteborgs Bud har bland annat sju kranbilar med en räckvidd på 30 meter som klarar av upp till 66 ton. I vagnparken finns även lastbilar och truckar. Företaget är känt för sin stora flexibilitet, vilket har spelat en stor roll för Göteborgs Buds goda rykte i branschen. Med bra resurser och god kompetens klarar vi att lösa en transport inom två, tre timmar.

Din profil
Vi söker dig som har ett intresse för lastbilar och tycker det är roligt att träffa människor. Att få vara sig själv är något vi förspråkar och du kommer tillhöra ett härligt gäng kollegor. Göteborgs Bud är en trygg arbetsplats och vi månar om att alla anställda trivs bra. Detta bekräftas av att våra anställda har jobbat kvar väldigt länge. Trivs du med eget ansvar och är villig att ge och ta, då är Göteborgs Bud arbetsplatsen för dig. Skallkrav - YKB (Förarbevis) - Svenska Meriterande - Erfarenhet av lastbilar

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Villkor Startdatum: Omgående Placeringsort: Göteborg Arbetstider: 07:00-16:00 Omfattning: 100% Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa

Referens

19513

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till