Jobbet Kraftringen söker Nätstrateg – Lund har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kraftringen söker Nätstrateg – Lund publicerad av Lernia

Heltid
Lund
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta i en utvecklande och spännande roll där ekonomi möter teknik? Är du analytisk? Har du dessutom en civilingenjörsexamen ligger du redan väldigt bra till!

Kraftringen är ett energibolag med ambitionen att leda utvecklingen av framtidens energi. Vi tar ansvar för att använda naturresurser så effektivt som möjligt genom att fokusera på lokala energilösningar som både skapar stora miljövinster och bidrar till en hållbar tillväxt i regionen. Kraftringen ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma och har cirka 300 000 energikunder och 500 medarbetare. Vi erbjuder lösningar inom el, värme, kyla, gas, fiber, entreprenad och andra energirelaterade tjänster.

Läs mer på www.kraftringen.se.

Verksamheten

Verksamhetsområdet Distribution är nätägare med uppdraget att distribuerar energi. Organisationen utvecklar, driver och underhåller infrastrukturen av elnät och gasnät för att möta kundernas behov.

Avdelningen Nätmarknad ingår i Verksamhetsområdet Distribution och söker nu efter förstärkning av ytterligare en Nätstrateg. Tjänsten är på heltid med placering på huvudkontoret i Lund.

Tjänsten

Rollen som Nätstrateg är organiserad inom nätverksamheten med ansvar för elnät och gasnät. Du kommer att ingå i ett kompetent team som arbetar med att analysera och hantera strategiska och affärsmässiga frågeställningar relaterade till Kraftringens elnät och gasnät med syftet att uppnå affärsmässig samhällsnytta. Några av huvuduppgifterna för en Nätstrateg är att:

  • Förstå regleringen och ta fram intäktsramar och nättariffer
  • Utveckla verksamheten i linje med Kraftringens strategi
  • Ta fram beslutsunderlag baserade på analys och omvärldsbevakning

Kraftringen utvecklar ständigt verksamheten för att möta kundernas behov! Nätstrategen är en av de drivande krafterna för att driva utvecklingen och förstå förändringarna i omvärlden och du kommer att ha en betydande roll i det arbetet. Då nätverksamheten är reglerad kommer du att ha en dialog med myndigheter och branschorganisationer. Nätstrateg på Kraftringen är en bred roll med utvecklingsmöjligheter! Du kommer att verka i en organisation och bransch som ständigt ställs inför nya utmaningar vilket förutsätter att du trivs i ett arbetsklimat där ledorden Mod, Engagemang och Ansvar är en del av vardagen.

Din bakgrund

Du har troligen en Civilingenjörsexamen eller likvärdig utbildning med några års yrkeserfarenhet från energibranschen. Du är intresserad av det affärsmässiga perspektivet och har förmågan att analysera och dra slutsatser. Du förstår och kan identifiera möjligheterna som digitaliseringen skapar.

Analytisk, uthållig och flexibel är eftertraktade egenskaper i rollen som Nätstrateg. Det är också av betydelse att du har ett inre driv och tar egna initiativ.

Varför Kraftringen?

Utöver en trygg och stabil anställning med utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter så innebär en tjänst hos oss en möjlighet att konkret vara med och påverka den hållbarhetsresa vårt samhälle står inför. Vi nöjer oss inte med att vara en etablerad spelare inom energibranschen utan vill hela tiden utveckla vår affär vilket erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling för våra medarbetare.

Ansökan & Upplysningar  

Du ansöker med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval, skicka därför in din ansökan redan idag. Kraftringen gör bakgrundskontroller samt alkohol- & drogtest på slutkandidat inför anställning. Tjänsten kan vara säkerhetsklassad vilket innebär att en registerkontroll och eventuell säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen genomförs innan anställning

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Peter Ohlsson, Chef Nätmarknad & Gas, tel. 070 348 2523.

Om du har några frågor gällande din ansökan och vår rekryteringsprocess, kontakta rekryteringskonsult Emilia Westberg på 072 254 62 39.

Notera att vi inte tar emot ansökan via brev eller e-post, samt att vi vänligt men bestämt avsäger oss samtal från rekryteringsföretag.

Välkommen med din ansökan!

Referens

40617

Liknande jobb

Projektchef till BCA Entreprenad Malmö Xllnc advice recruitment AB
Entreprenadingenjör till växande bolag i Malmö Malmö Xllnc advice recruitment AB
Kalkylator/ entreprenadingenjör Malmö Xllnc advice recruitment AB
Frontend-utvecklare Malmö Xllnc advice recruitment AB
Legal Counsel to Alfa Laval Group Legal Lund Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Mätingenjör till PK Road Lund StudentConsulting
Sjuksköterska till KRA Malmö Malmö Stad
Omsorgspedagog till LSS-boende Malmö Malmö Stad
Låstekniker Kristianstad Wikan Personal AB
Truckförare Kristianstad Wikan Personal AB
Ekonomiassistent till PEAB Ängelholm Academic Work
.Net-utvecklare åt produktutvecklingsföretag Lund Nigel Frank International
Säljare Elgiganten Phonehouse Väla Ödåkra Elgiganten AB
Säljare Elgiganten Phonehouse Hässleholm Elgiganten AB
Säljare Elgiganten Phonehouse C4 Shopping Kristianstad Elgiganten AB
Operating Manager - Driftansvarig Löddeköpinge Elgiganten AB
Kravanalytiker till Swedish Care System AB Staffanstorp StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till