Jobbet Kraftringen söker kundservicemedarbetare till prisat kundserviceteam! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kraftringen söker kundservicemedarbetare till prisat kundserviceteam! publicerad av Lernia

Heltid
Lund
0,00kr/ år
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Kraftringen är ett energibolag med ambitionen att leda utvecklingen av framtidens energi. Vi tar ansvar för att använda naturresurser så effektivt som möjligt genom att fokusera på lokala energilösningar som både skapar stora miljövinster och bidrar till en hållbar tillväxt i regionen. Kraftringen ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma och har cirka 300 000 energikunder och 500 medarbetare. Vi erbjuder lösningar inom el, värme, kyla, gas, fiber, entreprenad och andra energirelaterade tjänster.

Läs mer på www.kraftringen.se.

Arbetsuppgifter och ansvar

Är du kundorienterad, ansvarsfull och engagerad? Trivs du i en arbetsroll som innefattar service, rådgivning och försäljning? Läs vidare om tjänsten!

I samband med utökningen av Kraftringens kundserviceavdelning söker vi ytterligare serviceinriktade kundservicemedarbetare till huvudkontoret i Lund. I rollen som Rådgivare kommer du att vara Kraftringens ansikte utåt och arbeta med kundkommunikation via telefon, mail och chatt. Frågorna från kunderna berör Kraftringens samtliga affärsområden; el, fjärrvärme, gas, fjärrkyla, öppet stadsnät, fiber- och energilösningar. Du kommer att ingå i en sektion med drivna kollegor och ni kommer gemensamt ansvara för att leverera god service samt försäljning i samband med inkommande och utgående kundkommunikation. Dessutom innefattar tjänsten även en del administration i form av ärendehandläggningar och registrering i CRM-system.

Du kommer sitta i ett öppet  kontorslandskap med närhet till dina kollegor vilket förutsätter att du trivs i ett arbetsklimat där man värdesätter samarbete, positiv energi och arbetsglädje! Inledningsvis kommer du att få en gedigen introduktionsutbildning på vilket innefattar bl. a. utbildning inom Kraftringens affärsområden. Under din anställning kommer du att ha regelbunden uppföljning med Sektionschefen för att du ska trivas och utvecklas i din yrkesroll som Rådgivare inom Kundservice på Kraftringen.

Tjänstens omfattning är heltid och är förlagd på dagtid, kvällstid kan förekomma vid enstaka tillfällen.

Vem är du?

Vi söker dig med stort intresse för service och kundkontakt! Du har tidigare erfarenhet av kundservice och god telefonvana. Kanske arbetar du som kundservicemedarbetare idag och söker en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta i framtidsorienterad bransch samt i ett företag som värdesätter miljö och hållbarhet?

Utöver en spännande tjänst erbjuder Kraftringen även möjlighet till vidareutveckling och du får möjlighet att vara med och bidra till en hållbar tillväxt i regionen. Då tjänsten innefattar en del behovsanalys i samband med kundkontakten ställer det krav på ett metodiskt och lösningsorienterat förhållningssätt. Det är inget krav på erfarenhet från energibranschen men det är mycket meriterande, särskilt om du har kunskap inom solceller, e-mobilitet och/eller fiber.

Du har mycket goda kunskaper i svenska både i tal som skrift och har du ytterligare språkkunskaper ses detta som mycket meritande.

Varför Kraftringen

Utöver en stabil anställning med utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter så innebär en tjänst hos oss en möjlighet att konkret vara med och påverka den hållbarhetsresa vårt samhälle står inför. Vi nöjer oss inte med att vara en etablerad spelare inom energibranschen utan vill hela tiden utveckla vår affär vilket erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling för våra medarbetare.

Tillträde

Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Ansökan och upplysningar

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag på kraftringen.se/jobb.

Vi frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta rekryteringskonsult Emilia Westberg på 072 254 62 39 eller rekryteringskonsult Linda Billstrand på 073 200 57 56

Kraftringen gör bakgrundskontroller samt alkohol- & drogtest på slutkandidat inför anställning.

Notera att vi inte tar emot ansökan via brev eller e-post, samt att vi vänligt men bestämt avsäger oss samtal från rekryteringsföretag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Referens

23097

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Lund).