Jobbet Kraftringen söker Elmontör till Torsås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kraftringen söker Elmontör till Torsås publicerad av Lernia

Heltid
Torsås

Arbetsbeskrivning

Kraftringen är ett energibolag som erbjuder lösningar inom el, gas, värme, kyla, fiber och entreprenad, samt energirelaterade tjänster. Tillsammans med 430 medarbetare, 300 000 kunder och ägarkommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma bidrar vi aktivt till utvecklingen av det hållbara samhället. Kraftringen Service AB är Kraftringens entreprenadbolag. Vi levererar entreprenader såväl internt som externt inom våra kunskapsområden elkraft och belysning. Vi är drygt 100 medarbetare och finns i Skåne, södra Småland/Blekinge samt i Mälardalen. Omsättningen 2015 var ca 250 miljoner.

Läs mer om oss på www.kraftringen.se

Verksamheten

Du kommer huvudsakligen att utföra service-, underhålls- och entreprenadarbeten inom elkraft och eldistribution. Uppdragen omfattar arbete med elmontage, kabelförläggning, ställverk- och stationsarbeten inom spänningsområdet 0,4 – 50 kV i vårt verksamhetsområde, vilket omfattar Skåne, Halland, Blekinge och Småland. Beredskapsarbete kan komma att ingå i tjänsten. Tjänsten är placerad i Torsås, Kalmar län.

Du kommer att vara arbetsledarens och projektledarens förlängda arm i de specifika uppdragen. I rollen ingår att säkra framdrift, säkra rätt kvalitet samt att delta på projekt- och byggmöten.

Vi söker dig som

Vi söker en person som har erfarenhet av service-, underhålls- och entreprenadarbeten inom elkraft och eldistribution. Du har el- alternativt elkraftsteknisk utbildning, eller likvärdig dokumenterad arbetslivserfarenhet inom elmontage, kabelförläggning, ställverk och stationer. Erfarenhet inom linjearbeten, luftledningsbyggnation och gatubelysningsarbete samt kunnande inom EBR och BAS-U är meriterande.
Dokumenterade kunskaper såsom ESA, heta arbeten och säkerhet på väg är önskvärt. B-körkort är ett krav. BE-körkort är meriterande.

De viktigaste personliga egenskaper för att lyckas i tjänsten är att du är drivande och engagerad i ditt dagliga arbete. Vi ser att du är resultatinriktad och affärsmässig samt har lätt för att bygga relationer med dina kontaktytor. Viktigt är även att du är strukturerad i ditt arbete och har en hög servicevilja, kundcentrering samt klarar av att arbeta självständigt.

Kraftringen är en etablerad spelare i energibranschen. Din kompetens, resurs och drivkraft är en nyckelfaktor för att vi ska bli framgångsrika i vårt arbete att skapa och utveckla våra affärer. Du erbjuds därför goda möjligheter till personlig utveckling inom Kraftringen-koncernen.

Varför Kraftringen

Utöver en trygg och stabil anställning med utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter så innebär en tjänst hos oss en möjlighet att konkret vara med och påverka den hållbarhetsresa vårt samhälle står inför. Vi nöjer oss inte med att vara en etablerad spelare inom energibranschen utan vill hela tiden utveckla vår affär vilket erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling för våra medarbetare.

Upplysningar och ansökan

Du ansöker med CV och personligt brev via vår hemsida kraftringen.se/jobb. Vi har löpande urval, skicka därför in din ansökan snarast. Kraftringen gör bakgrundskontroller samt alkohol- & drogtest på slutkandidat inför anställning.

Har du vad som krävs och vill veta mer om tjänsten? Tveka inte att kontakta Magnus Gustavsson, teamchef, tel. 010-122 73 12

Om du har några frågor gällande din ansökan och vår rekryteringsprocess, kontakta Arian Pasoma rekryterare på Lernia, tel. 0722-54 55 09.

Notera att vi inte tar emot ansökan via brev eller e-post, samt att vi vänligt men bestämt avsäger oss samtal från rekryteringsföretag.

Välkommen med din ansökan!

Referens

22570

Liknande jobb

Mekaniker till SAAB Kockums Karlskrona SAAB
Serivcetekniker till Royal Design Kalmar Academic Work
Affärsområdeschef Karlskrona Unik Resurs
Industriarbetare Kalmar Lernia
Detaljkonstruktör inom el sökes! Oskarshamn Framtiden
Montör med elkunskap Karlskrona Wikan Personal AB
Konsultchef, Karlskrona Karlskrona CGI
Ingenjörer sökes till Scania Oskarshamn Scania
CNC-operatör Kalmar Lernia
Servicetekniker till Dematek Karlskrona Bravura
Project controller Karlskrona SAAB
Junior Elkonstruktör till WSP Oskarshamn Framtiden

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till