Jobbet Kraftringen söker Elmontör inom Belysning, Helsingborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kraftringen söker Elmontör inom Belysning, Helsingborg publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Helsingborg
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Kraftringen är ett energibolag med ambitionen att leda utvecklingen av framtidens energi. Vi tar ansvar för att använda naturresurser så effektivt som möjligt genom att fokusera på lokala energilösningar som både skapar stora miljövinster och bidrar till en hållbar tillväxt i regionen. Kraftringen ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma och har cirka 300 000 energikunder och 500 medarbetare. Vi erbjuder lösningar inom el, värme, kyla, gas, fiber, entreprenad och andra energirelaterade tjänster.

Läs mer på www.kraftringen.se

KSAB är ett entreprenadföretag och en del av Kraftringen. Vi är cirka 200 anställda och omsätter en halv miljard kronor. Vi bidrar till samhällsnyttan främst genom entreprenad och service inom elkraft och offentlig belysning. Med tjänster inom solceller, e-mobilitet och liknande expansiva teknikområden visar vi dessutom vårt engagemang för en hållbar framtid. Från kontoren i Skåne, Halland och Småland arbetar vi med entusiasm och hög ambition i hela södra Sverige. Tack vare vår kompetens och starka drivkraft är vi en växande aktör att räkna med – nu och framöver. 

Verksamheten

Det går riktigt bra för oss så vi behöver utöka vår personalstyrka med fler energiska krafter! Som elmontör inom offentlig belysning kommer du huvudsakligen att utföra service-, underhålls- och entreprenadarbeten i fält vilket omfattar bl a elmontage, kabelförläggning och gatubelysningsarbete, ett arbete som kräver ett gott samarbete med såväl kunder som underleverantörer och kollegor. Ledstjärnor i projekten är kvalitet, ekonomi och tidplan. Vi har idag befintlig verksamhet i Lund, Hässleholm och Helsingborg. Du kommer att vara en viktig spelare i den tillväxtresa som vi befinner oss i.

Vi söker dig som har

Du har gymnasieutbildning inom el och gärna goda kunskaper inom service-, underhålls- och entreprenadarbeten. Erfarenhet inom gatubelysning är meriterande. Dokumenterade kunskap/diplom inom ESA, Arbete med lift, Heta arbeten och Säkerhet på väg är önskvärt. B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten. Viktigaste personliga egenskaper för att lyckas i tjänsten är att du:

  • är drivande och engagerad i ditt dagliga arbete
  • är resultatinriktad
  • är en lagspelare som också kan arbeta självständigt
  • har hög servicevilja
  • har ett högt säkerhetstänkande
  • är strukturerad

Varför Kraftringen

Utöver en stabil anställning med utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter så innebär en tjänst hos oss en möjlighet att konkret vara med och påverka den hållbarhetsresa vårt samhälle står inför. Vi nöjer oss inte med att vara en etablerad spelare inom energibranschen utan vill hela tiden utveckla vår affär vilket erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling för våra medarbetare.

Ansökan och upplysningar 

Du ansöker med CV och personligt brev via vår hemsida www.kraftringen.se/jobb. Vi tillämpar löpande urval, skicka därför in din ansökan snarast. Kraftringen gör bakgrundskontroller samt alkohol- & drogtest på slutkandidat inför anställning.

Har du vad som krävs och vill veta mer om tjänsten? Tveka inte att kontakta Teamchef Patrik Berg på patrik.berg@kraftringen.se.

Om du har några frågor gällande din ansökan och vår rekryteringsprocess, kontakta Arian Pasoma rekryterare, tel. 0722 54 55 09.

Notera att vi inte tar emot ansökan via brev eller e-post, samt att vi vänligt men bestämt avsäger oss samtal från rekryteringsföretag.

 

Välkommen med din ansökan!

Referens

24637

Liknande jobb

Manuell Svarvare/Fräsare Eslöv Wikan Personal AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till