Jobbet Kraftringen söker Drifttekniker – kraft/värmeproduktion, Örtofta har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kraftringen söker Drifttekniker – kraft/värmeproduktion, Örtofta publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Kraftringen är ett energibolag med ambitionen att leda utvecklingen av framtidens energi. Vi tar ansvar för att använda naturresurser så effektivt som möjligt genom att fokusera på lokala energilösningar som både skapar stora miljövinster och bidrar till en hållbar tillväxt i regionen. Kraftringen ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma och har cirka 300 000 energikunder och drygt 500 medarbetare. Vi erbjuder lösningar inom el, värme, kyla, gas, fiber, entreprenad och andra energirelaterade tjänster.

Läs mer på www.kraftringen.se.

Verksamheten
Verksamhetsområde Produktion ansvarar för produktion och distribution av fjärrvärme, fjärrkyla samt elproduktion i södra Skåne. Vi är cirka 100 medarbetare på avdelningen som är organiserad i fyra sektioner: Drift & Optimering, Underhåll, Projekt och Affärsutveckling samt Värme & Kyla. Till vår verksamhet söker vi nu:

Vi söker skiftgående Drifttekniker. Du kommer att tillhöra team Drift inom sektionen Drift & Optimering. Du kommer att vara placerade på vårt nya, moderna kraftvärmeverk i Örtofta, mellan Lund och Eslöv.

Arbetsbeskrivning
Tjänsterna innebär drift och övervakning av våra produktionsanläggningar och optimering av dessa. Arbetsmiljöarbete i form av arbetstillstånd och säkra avställningar är en viktig del av arbetsuppgifterna. Du ska även medverka i utveckling och planering av driftens rutiner och metoder.

Kvalifikationer
Vi söker dig med högskoleexamen som driftingenjör/sjöingenjör/drifttekniker eller motsvarande genom utbildning/erfarenhet. Vi värdesätter erfarenhet från liknande verksamhet, som till exempel fastbränsleeldning och värmepumpar.

Du har en förmåga att skapa en positiv anda och en tydlig struktur runt dig. Du är ansvarsfull och prestigelös och har förmågan att se lösningarna snarare än problemen, för att snabbt kunna sätta dig in i och lösa uppgiften. Du ser vad som behöver göras i den dagliga verksamheten och tar gärna initiativ för att utveckla och förbättra den. God samarbetsförmåga är en självklarhet då du kommer ingå i ett skiftlag, samtidigt ska du trivas med att jobba ensam när detta påkallas. Vi är ett ganska ungt gäng och gör denna satsning med ambitionen att kunna agera mer proaktivt vid förändringar. 

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och lämplighet.

Varför Kraftringen?
Utöver en stabil anställning med utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter så innebär en tjänst hos oss en möjlighet att konkret vara med och påverka den hållbarhetsresa vårt samhälle står inför. Vi nöjer oss inte med att vara en etablerad spelare inom energibranschen utan vill hela tiden utveckla vår affär vilket erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling för våra medarbetare.

Ansökan & upplysningar

Du ansöker med CV och personligt brev via vår hemsida www.kraftringen.se/jobb. Vi har löpande urval, skicka därför in din ansökan snarast. Kraftringen gör bakgrundskontroller samt alkohol- & drogtest på slutkandidat inför anställning. Tjänsten kan vara säkerhetsklassad vilket innebär att en registerkontroll och eventuellt säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen genomförs innan anställning.

Har du vad som krävs och vill veta mer om tjänsten? Tveka inte att kontakta Driftchefen Bobby Odenhag på bobby.odenhag@kraftringen.se.

Om du har några frågor gällande din ansökan och vår rekryteringsprocess, kontakta Arian Pasoma på Lernia, 072-254 55 09

Notera att vi inte tar emot ansökan via brev eller e-post, samt att vi vänligt men bestämt avsäger oss samtal från rekryteringsföretag.

Välkommen med din ansökan!

Referens

25985

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till