Jobbet Kraftringen söker Digital Engagement Manager till Marknadsavdelningen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kraftringen söker Digital Engagement Manager till Marknadsavdelningen publicerad av Lernia

Heltid
Lund
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Kraftringen är ett energibolag med ambitionen att leda utvecklingen av framtidens energi. Vi tar ansvar för att använda naturresurser så effektivt som möjligt genom att fokusera på lokala energilösningar som både skapar stora miljövinster och bidrar till en hållbar tillväxt i regionen. Kraftringen ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma och har cirka 300 000 energikunder och drygt 500 medarbetare. Vi erbjuder lösningar inom el, värme, kyla, gas, fiber, entreprenad och andra energirelaterade tjänster.

Läs mer på kraftringen.se.

Tjänsten

Som Digital Engagement Manager på Kraftringens Marknadsavdelning kommer du att ansvara för att optimera den digitala kundupplevelsen och marknadsföringen baserat på datadrivna insikter.

Rollen kommer att spänna över både strategiska, taktiska och operativa uppgifter. I det dagliga arbetet kommer taktiska och operativa uppgifter att dominera, så vi behöver en medarbetare med stark ”doer-personlighet”. Du kommer att arbeta med alla våra digitala kanaler, leda vårt sök- och webboptimeringsarbete, ansvara för för betald trafik, SEO, och analys av trafik och användarbeteende.  Ditt uppdrag slutar inte vid analysen, utan du förväntas också driva förbättringsarbete för ökad trafik och konvertering. I vardagen kommer du även att göra löpande uppdateringar i sociala medier, göra e-postutskick och uppdatera webbplatsen till exempel. 

Ditt arbete med att utveckla och genomföra vår digitala marknadsföringsstrategi syftar till att öka nöjdhet, lojalitet och återköpsbenägenhet hos våra kunder såväl som att stötta merförsäljning och nykundsbearbetning.  Vi ser också fram emot att dina insatser ska öka graden av automatisering av marknadsföringskampanjer och annan kundkommunikation.

Du kommer att ha många olika samarbetspartners både bland dina kollegor inom Marknad & Kundupplevelse, IT och även i andra delar av organisationen.  Du kommer även att ansvara för  externa samarbetspartners såsom exempelvis webbutvecklare och SEO-experter.

Vi söker dig som

För att nå framgång i rollen använder du din nyfikenhet för de senaste digitala trenderna då det är ditt ansvar att se till att funktionaliteten som är kopplad till kundupplevelsen ligger i framkant. Du behöver ha hög ambitionsnivå, vara driven och självgående samt visa på  ansvar och engagemang i ditt dagliga arbete för att leverera hög kvalitet inom deadline. Du behöver även vara flexibel för att ibland kunna lösa snabba uppdrag.

Med din starka vilja att nå resultat och uppsatta mål skapar du förutsättningar för engagemang och delaktighet för de personer du samarbetar med. Vi tror att du har lätt för att både bygga relationer och kommunicera. Kvalitet, lönsamhet, affärsmässighet och nöjda kunder är ledord för dig. Vi tror att du trivs med att arbeta hands on och  att lära genom att testa nya saker samtidigt som du är analytisk.

Du har en relevant utbildning inom marknadsföring, IT, e-handel eller liknande. För att kunna arbeta självständigt behöver du några års erfarenhet av liknande uppgifter. Din goda tekniska förståelse och dina grundläggande kunskaper i EPi-server gör att du lätt kan ha en konstruktiv och effektiv dialog med IT och webbutvecklare. Du har många gånger tidigare lett projekt och du känner dig väl hemma i Google Analytics.  Du har skapat resultat med ditt SEO-arbete och optimerat kampanjer både inom sök, sociala medier och e-post. Att tänka och agera ur ett kundperspektiv är en självklarhet för dig och du har en del träning i användartestning och konverteringsoptimering. Har du även erfarenhet av marketing automation är det meriterande.

Varför Kraftringen

Utöver en stabil anställning med utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter så innebär en tjänst hos oss en möjlighet att konkret vara med och påverka den hållbarhetsresa vårt samhälle står inför. Vi nöjer oss inte med att vara en etablerad spelare inom energibranschen utan vill hela tiden utveckla vår affär vilket erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling för våra medarbetare.

Ansökan & Upplysningar  

Du ansöker med CV och personligt brev via vår webbplats kraftringen.se. Vi har löpande urval, skicka därför in din ansökan snarast. 

Har du vad som krävs och vill veta mer om tjänsten? Tveka inte att kontakta marknadschef Sofia Sjölin, tfn 0722-15 37 11. 

Om du har några frågor gällande din ansökan och vår rekryteringsprocess, kontakta  rekryteringskonsult Linda Billstrand på 0732-00 57 56 eller Emilia Westberg på 072-254 62 39.

Kraftringen gör bakgrundskontroller samt alkohol- & drogtest på slutkandidat inför anställning.

Notera att vi inte tar emot ansökan via brev eller e-post, samt att vi vänligt men bestämt avsäger oss samtal från rekryteringsföretag.

Välkommen med din ansökan!

Referens

23120

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Lund).