Jobbet Kraftringen söker affärsdriven Företagssäljare med ansvar för eget distrikt! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kraftringen söker affärsdriven Företagssäljare med ansvar för eget distrikt! publicerad av Lernia

Heltid
Lund
8 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Kraftringen är ett energibolag med ambitionen att leda utvecklingen av framtidens energi. Vi tar ansvar för att använda naturresurser så effektivt som möjligt genom att fokusera på lokala energilösningar som både skapar stora miljövinster och bidrar till en hållbar tillväxt i regionen. Kraftringen ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma och har cirka 300 000 energikunder och 480 medarbetare. Vi erbjuder lösningar inom el, värme, kyla, gas, fiber, entreprenad och andra energirelaterade tjänster.

Just nu hos oss på Kraftringen

Vi söker nu efter en målmedveten och driven kollega till Försäljningsavdelningen som vill vara en viktig del av Kraftringens fortsatta expansion och satsning. Du kommer till en spännande marknad som är under stark tillväxt och utvecklingsmöjligheterna i Kraftringen är stora.  Regionen avser främst Skåne och tjänsten är placerad på huvudkontoret i Lund.

Söker du mer spänning i ditt jobb?

Som företagssäljare ansvarar du för ett eget distrikt (Malmö/Lund). Du kommer identifiera, kartlägga och etablera affärsmöjligheter med nya kunder men också vidareutvecklar befintliga kunder båda via telefon och kundbesök. Dina kunder omfattas av allt från små till medelstora/stora företag. För att lyckas i din roll så har du en förmåga att förstå både dina kunders potential och utmaningar där du och Kraftringen skapar mervärde. Du stimuleras av kundrelationer och har en stark pedagogisk och strukturerad förmåga. Vår arbetsmiljö präglas av högt engagemang för våra kunder och en tempofylld vardag där du spenderar både din tid på kontoret men även till stor del ute hos kunderna – det är ute hos våra kunder det händer!  Kraftringens erbjudande är attraktivt och i din roll kommer du fokusera på el-och gasförsäljning men även ha förmånen att marknadsföra och företräda andra produkter och tjänster inom fjärrvärme, solceller och laddstolpar. Vi är stolta över de fina möjligheter vi kan erbjuda våra kunder och att vi på så vis verkligen gör skillnad på jobbet – varje dag!

För att platsa i vårt härliga gäng: 

  • Har du arbetat med lösningsorienterad B2B-försäljning i minst 3 år, med goda resultat!
  • Har du en god säljteknisk förmåga och vana att arbeta strukturerat med försäljning – du är van och trygg med att planera och strukturera din tid och vet vilken effekt det får!
  • Trivs du i ensäljkultur där egna initiativ och hög affärsmässighet värderas högt och uppskattas
  • Du har god vana av att själv planera dina veckor som omfattas av allt från mötesbokning och genomförande av kundmöten, till offert/avtalsarbete och genomförande av diverse säljfrämjande aktiviteter. Du trivs när du får ansvara för och driva hela försäljningsprocessen från ax till limpa!
  • Erfarenhet av energibranschen är meriterande men inget krav.

Det är trevligt om du:

  • Är en person som snabbt vinner förtroende genom kunskap och du sätter en stor ära i att etablera och vårda relationer
  • Har en utbildning inom försäljning, marknad eller motsvarande – men i detta fall väger din erfarenhet av liknande arbete tyngre

Sist men absolut inte minst:

  • Är du en utpräglad teamplayer – för dig går laget alltid före jaget!
  • Är du genuint nyfiken på energibranschen och vill lära mer
  • Känner du ansvar, är drivande och har en bra mix av mod och affärsmässighet

Varför ska du jobba hos oss?

Utöver en trygg och stabil anställning med utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter så innebär en tjänst hos oss en möjlighet att konkret vara med och påverka den hållbarhetsresa vårt samhälle står inför. Vi nöjer oss inte med att vara en etablerad spelare inom energibranschen utan vill hela tiden utveckla vår affär vilket erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling för våra medarbetare.

Vilka är dina superkrafter? Vi är nyfikna på dig?

Är du vår nya Företagssäljare? Du ansöker med CV och personligt brev via vår hemsida kraftringen.se/jobb. Vi har löpande urval, skicka därför in din ansökan snarast. Kraftringen gör bakgrundskontroller samt alkohol- & drogtest på slutkandidat inför anställning. Tjänsten kan vara säkerhetsklassad vilket innebär att en registerkontroll och eventuellt säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen genomförs innan anställning.

Om du har några frågor gällande din ansökan och vår rekryteringsprocess, kontakta Linda Billstrand, rekryteringskonsult på tel. 0732-00 57 56 eller Lillemor Persson, 070-775 42 07.

Notera att vi inte tar emot ansökan via brev eller e-post, samt att vi vänligt men bestämt avsäger oss samtal från rekryteringsföretag.

Välkommen med din ansökan!

Referens

40611

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till