Jobbet Koordinerande administratör inom forskning har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Koordinerande administratör inom forskning publicerad av TNG

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Stockholm
23 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Till Hjärt- Lungfonden söker vi dig som vill jobba som koordinerande forskningsadministratör. Är detta intressant för dig? Sök nu!

Intresserad av nytt jobb inom administration och en vilja att vara en del av ett starkt varumärke som dagligen strävar efter att fler människor ska få ett längre och friskare liv? Hjärt- Lungfonden är en ideell organisation som stödjer forskning inom hjärt- och lungsjukdomar, som nu växer och söker en administratör som ska sköta samordningen kring forskningsföreläsningar. Till rollen söker vi dig som är en vass administratör, duktig på att bygga relationer och framför allt brinner för området forskning och medicin. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Hjärt- Lungfonden erbjuds du en viktig roll i forskningsteamet och kommer få vara en del av deras vision att skapa en värld fri från hjärt-lungsjukdomar. Du kommer att vara en central kontaktperson och samordnare för föreläsningar i hela landet, med möjlighet att påverka utformningen av Hjärt-Lungfondens externa arbete. Din närmsta chef på Hjärt- Lungfonden lämnar mycket frihet under ansvar, men är samtidigt mån att vara coachande och närvarande. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som forskningsadministratör kommer du att: 

  • ha kontakt med grupper som är intresserade av att ta del av föreläsningar
  • samordna föreläsningar med lämplig föreläsare/forskare
  • skicka ut formulär, utvärderingar och annat informationsmaterial
  • sköta administrationen i Excel och förbättra presentationer i PowerPoint 

Du kommer också få vara med och utveckla idéer på hur föreläsningarna kan utvecklas och förbättras för att nå ut till fler. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hjärt- Lungfondens kontor ligger centralt i Stockholm City och du kommer, tillsammans med tre andra forskningsadministratörer, tillhöra ett team på tio personer. Detta är till att börja med ett konsultuppdrag på ett år och därefter är ambitionen att du ska bli överrekryterad. Tjänsten är på heltid (35 timmars arbetsvecka) och vi ser gärna att du börjar jobba så snart som möjligt. 

VEM ÄR DU?

För detta jobb söker vi dig som har god vana av administration och som är duktig i kunddialogen. Vi ser också gärna att du har en insyn i medicin, forskning eller sjukvård - kanske att du tidigare har jobbat inom vården/forskning eller har studerat något relevant inom området. Du har flytande kunskaper i svenska och kan också arbeta i hela Office-paketet. 

Som person tror vi att du är strukturerad i ditt arbetssätt samtidigt som du är en fena på att leverera förstklassig service. Då du kommer ha många kontaktytor - både externt och internt - ser vi också att du är duktig på att samarbeta med andra. 

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

B5D5F4999FFD4026A02795888BCF598A

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Liknande jobb

Administrative Coordinator till Mylan Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Juristassistent till White & Case Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Lantmätare till Projectpartner Stockholm Projectpartner Mark & Miljö Stockholm AB
Heltidsjobb som innesäljare! Stockholm Miljonbemanning
Personaladministratör Stockholm StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till