Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Koordinator sökes till Rusta! jobb i Upplands Väsby på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Koordinator sökes till Rusta! på StudentConsulting

Koordinator sökes till Rusta!

StudentConsulting Upplands Väsby, Stockholms län Heltid
Letar du efter en spännande och utmanande administrativ roll som koordinator till avdelningen Consumables (Skönhet, Rengöring, Djurmat & Ätbart)? Har du dessutom något års erfarenhet av retail- eller detaljhandeln? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Rusta är en framgångsrik detaljhandelskedja sedan 1986 med ca 180 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Företagets affärsmodell bygger på enkelhet i verksamheten, centrala inköp utan mellanhänder och effektiv distribution. De har idag över 3000 anställda och huvudkontor i Upplands Väsby.

Till huvudkontoret söker vi just nu en koordinator som kommer att vara en viktig del i inköps- och sortimentsteamet på Consumables. Arbetet som koordinator innebär främst att ha hand om den administrativa delen av inköpsprocessen och att vara delaktig i nytt sortiment. I denna roll kommer du att arbeta brett med allt från artikelvård till kundfrågor och marknadsaktiviteter och agera spindeln i nätet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består bland annat av:

- Kampanjadministration och DR-planering
- Sköta administration och vård av artiklar och sortiment
- Koordinera kategorins inköpsfrågor internt mellan olika avdelningar i Sverige
- Konkurrensbevakning
- Provhantering

Tjänsten startar omgående och tillämpar på 6 månader provanställning med eventuell chans till förlängning och övertag. Anställningen inleds som ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting och arbetar på kundens kontor i Upplands Väsby. För denna tjänst tillämpas vanliga kontorstider 08.00 - 17.00 med flex. Vid uppstart ges en introduktion. Om du har övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

Vi söker dig som gärna har studerat en eftergymnasialutbildning inom inköp, ekonomi eller marknad. Vi ser även gärna att du har något års erfarenhet från retail- eller detaljbranschen alternativt besitter motsvarande kunskaper inom området. Krav för tjänsten är att du har goda kunskaper i Officepaketet och du är en stjärna på administration! Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Du är noggrann och självgående i ditt arbete och har ett öga för detaljer.

För att passa in i tjänsten besitter du en god samarbets- och samordningsförmåga och har lätt att knyta an nya kontakter. Som person är du van att arbeta i affärssystem och trivs att arbeta med ett brett kontaktnät då du är en god kommunikatör. För att passa in i tjänsten är du positiv, driven, prestigelös och självständig då du trivs att arbeta i en administrativ roll med många bollar i luften. Vi ser även att du trivs i en flexibel och föränderlig miljö där du är delaktig i det dagliga arbetet och bidrar med initiativtagande och engagemang.

Passar beskrivningen in på dig? Sök tjänsten som inköpskoordinator redan idag, då urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61236