Jobbet Koordinator med omgående start har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Koordinator med omgående start publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi söker dig som är en fena på administration och gillar att vara spindeln i nätet på din arbetsplats. Har du tidigare erfarenhet av service och vill arbeta i en roll med många kontaktytor? Här får du chansen att gå in i en roll som koordinator och arbeta mot en stor kund. Läs mer och sök tjänsten redan idag då start är omgående!

Academic Work söker en koordinator till vår kund i Linköping. Som koordinator på detta företag kommer du att vara involverad i många olika projekt med breda kontaktytor. Du kommer att arbeta tillsammans med en annan koordinator och jobba ut mot arbetsledare och deras tekniker.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid under 6 månader med chans till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

Som koordinator kommer du att ta emot och hantera en rad olika typer av ärenden inom fastighetsservice. Ärendena kommer in via telefon och som anmälningar i interna system. Din uppgift är sedan att koordinera ärendet vidare till ansvarig arbetsledare inom rätt område, exempelvis el, VVS eller liknande.

Rollen innebär mycket kundkontakt och en nära dialog med dina kollegor. Här kommer du att ha många bollar i luften och arbeta med att söka efter bristfällig information, för att lösa ärendena på bästa möjliga sätt. Efter att ha lokaliserat problemet, delegerar du ärendet vidare till arbetsledaren för den aktuella arbetsgruppen som sedan skickar ut en tekniker till platsen.

I rollen tillkommer även vissa administrativa uppgifter såsom statistik- och faktureingsuppföljningar.

Du kommer till exempel att:

* Koordinera ärenden
* Hantera arbetsorder i systemet och avrapportera dessa enligt rutin
* Hjälpa till med tidsrapportering
* Hjälpa till med fakturering

Tjänsten passar dig som trivs i en serviceroll som samtidigt kräver mycket ordning och struktur. Här får du möjligheten att arbeta direkt ut mot en stor kund i en administrativ roll där du är en viktig nyckelspelare.

* God datorvana och erfarenhet av att arbeta i affärssystem, har du tidigare arbetat i IFS är det meriterande
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* Har en ekonomisk utbildning.

Det är meriterande om du

* Tidigare erfarenhet av service, gärna via telefon
* Tidigare arbetat med service- och/eller funktionsavtal.

Som person är du nogrann och har ett strukturerat arbetssätt för att säkerställa att regionens avdelningar får hjälp i tid. Här krävs det problemlösningsförmåga och ett serviceintriktat bemötande för att snabbt sätta sig in i de ärenden som kommer in och snabbt skicka ut rätt hjälp.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Linköping, vid US
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
[Academic Work]lin02@academicwork.se
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15022007-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till