Jobbet Koordinator inom riskhantering till Deloitte har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Koordinator inom riskhantering till Deloitte publicerad av TNG Group AB

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Deloitte söker en Riskkoordinator till affärsområdet Tax & Legal. Välkommen med din ansökan redan idag!

Tycker du att Risk Management är ett spännande område och vill lära dig mer? Trivs du att arbeta i en koordinerande roll med varierade arbetsuppgifter där du får möjligheten att assistera internt inom detta område? Gillar du att arbeta administrativt där du även får använda din analytiska förmåga? Affärsområdet Tax & Legal söker nu efter en Riskkoordinator till sitt kontor i Stockholm. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Riskkoordinator på Deloitte kommer du att få jobba på ett expansivt internationellt företag med många kontaktytor som ger möjlighet till både personlig och professionell utveckling. Här kommer du att få ta dig an en central administrativ roll där du tillsammans med en kollega är ansiktet utåt för Tax & Legal Risk Management teamet inom organisationen. Du får en omväxlande roll med mycket eget ansvar och möjlighet att jobba med processer självständigt.

På Deloitte värnar man om sin personal och erbjuder ett bra förmånspaket samt aktiviteter för sina anställda.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Riskkoordinator hos Tax & Legal kommer du ha en varierande roll som bland annat innebär:

  • Assistera med implementering av nya processer och projekt samt se till att berörda parter är uppdaterade 
  • Medverka och hålla i delar av interna utbildningar inom Tax & Legal Risk Management-området
  • Assistera i övergripande rådgivning 
  • Administrera granskning av seniora medarbetare ex. inhämtande av information, dokumentgranskning och slutrapport i samarbete med Tax & Legal Reviewers och Tax & Legal Risk Manager
  • Uppdatering av intranät, mallar och viss annan dokumenthantering
  • Hålla andra berörda avdelningar uppdaterade kring hantering av klienter kopplade till Tax & Legal
  • Besvara förfrågningar som inkommer till Tax Risk
  • Vara med i diskussion och uppdatering av Tax Risk Management processer och nya verktyg

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd hos Deloitte. Tjänsten är tänkt att starta i januari eller i början av februari 2020 enligt överenskommelse. Arbetstiderna är kl. 8.00 -17.00, då man jobbar mot deadlines kan övertidsarbete förekomma. Kontoret är placerat på Rehnsgatan nära Rådmansgatans tunnelbanestation i central Stockholm. Du kommer att sitta i fräscha och trevliga lokaler. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete som administratör eller koordinator. Har du tidigare arbetat inom samma bransch, på advokatbyrå eller inom finans är det meriterande. Likaså är erfaren inom Risk Management-området är det meriterande. Vi kommer framförallt lägga stor vikt vid din personliga lämplighet i den här rekryteringsprocessen. Ett krav för tjänsten är dock att du behärskar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift, då rollen innebär att du kommer att använda både svenska och engelska i din dagliga kommunikation. Vi förutsätter också att du har goda kunskaper i Office-paketet.

För att trivas i denna roll är du driven, noggrann och trivs att arbeta efter processer och med rådgivning. Du är nyfiken och ser den ständiga utvecklingen och lärandet inom Risk Management som något positivt. Du tycker om att snabbt kunna sätta dig in i ny information och regelverk som berör Risk Management-området samt gillar att hålla dig uppdaterad. Det är viktigt att du har förmågan att prioritera ditt arbete då du kommer jobba med flera processer och uppgifter parallellt. Det är också viktigt i rollen att kunna arbeta självständigt och ha hög integritet. Du är noga med att hålla deadlines och klarar av att arbeta under ett högt tempo, då arbetstoppar kan förekomma. Vi lägger stor vikt vid att du är serviceorienterad, effektiv och flexibel i kontakten med dina kollegor.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Referens

23876A912C264740940AAE44318BFC24

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till