Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Erfaren operativ inköpare till långt uppdrag jobb i Göteborg på TNG Group AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Erfaren operativ inköpare till långt uppdrag på TNG Group AB

Erfaren operativ inköpare till långt uppdrag

TNG Group AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Nu söker vi dig som vill arbeta med inköp till ett globalt företag. Sök idag!

Har du tidigare erfarenhet av inköpsarbete eller materialplanering från ett större producerande företag? Trivs du i en miljö där ingen dag är lik den andra? Då är detta chansen för dig!

Som konsult kommer du arbeta med global koordinering av produktionsmaterial och ansvara för ett optimerat materiainflöde hos en av våra större producerande kunder. Du kommer att vara anställd av oss på TNG och arbeta hos kund i Göteborg. Denna roll passar dig som söker ny erfarenhet och vill utvecklas på ett internationellt företag, Välkommen med din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Bolaget erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i rollen och en möjlighet att arbeta med kompetenta internationella kollegor och kunder. Du kommer till en flexibel och dynamisk organisation som uppmuntrar nytänkande. Och vår kund har ett positivt affärsläge och ser ljust på framtiden!

För oss på TNG Tech är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Koordinering av kapaciteter globalt 
  • Rapportering och eskalering av kapaciteter hos materialleverantörer 
  • Upprätta ramavtal med utvalda leverantörer för att säkerställa lägsta totalkostnad
  • Aktivt bidra till förbättringsarbete i vår verksamhet

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Då detta är ett konsultuppdrag kommer du att bli anställd av oss på TNG Tech för att sedan bli uthyrd till en av våra kunder. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning för tjänsten samt flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Kanske har du arbetet några år som inköpare, materialkoordinator alt inom leverantörskedjan -supply chain?

Som person är du självständig, ambitiös och agerar på eget initiativ och får saker att hända.  Du är resultatorienterad, systematisk, metodisk och förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt. Vidare är du öppen för förändring och vågar ifrågasätta traditionella tillvägagångssätt. 

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat då vi arbetar både nationellt och internationellt samt är en van användare av att arbeta i affärssystem och Excel.

INTRESSERAD?

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 4ACBC3A8371347BB97706F842E78A654