Jobbet Koordinator / administratör till Middagsfrid har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Koordinator / administratör till Middagsfrid publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av administration och vill arbeta lösningsorienterat? Motiveras du av att göra skillnad i det dagliga arbetet och har ett intresse för mat? Hos Middagsfrid blir du en del av ett mindre team i en inspirerande och varierande miljö.

Om företaget

Vill du vara en del i att forma hur miljoner människor i världen äter? Middagsfrid revolutionerade den svenska matbranschen när de 2007 introducerade konceptet hemleverans av färdigplanerade matkassar med recept till dörren. Med deras passion för riktigt bra mat vill de hjälpa familjer att laga god och hälsosam mat i vardagen. Med fokus på råvaror som är färska, tillsatsfria, ekologiska och klimatsmarta, provlagas alla recept i deras provkök. Middagsfrid är en del av Axfoodkoncernen.

Arbetsuppgifter

Som koordinator/administration så kommer din roll bestå av två delar. Den ena delen är att ansvara för kundservicen i form av att stötta den externa kundserviceleverantören i det dagliga arbetet och vid uppkomna ärenden. Detta för att få varuflödet att fungera väl gentemot Middagsfrids kunder. Den andra delen består av administrativa arbetsuppgifter kring leveranser från konsumentplocklagret. Syftet med dessa arbetsuppgifterna är att se till att leveranskedjan är välfungerande och att all administration kring kunder och leveranser är korrekt. Då man är en del av ett mindre team på Middagsfrid tillkommer det även andra arbetsuppgifter såsom till exempel korrekturläsning av menyblad och hjälpa till med provlagningen i provköket då man gemensamt hjälps åt i teamet. Inledningsvis kommer du att få en gedigen introduktion för att få förståelse för arbetsuppgifterna och företaget.

Formella krav

• Minst två års erfarenhet av administration, gärna med inriktning på IT • Erfarenhet av att arbeta med telefonen som arbetsverktyg • Intresse för mat • Goda kunskaper i Officepaketet, speciellt i Excel • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska Här trivs du som vill utgöra en viktig del för att få det dagliga arbetet hos Middagsfrid att fungera. Vi tror att du motiveras av att ta stort ansvar för dina egna arbetsuppgifter och ser till att dessa blir slutförda på ett korrekt sätt. Då du har många kontaktytor i det dagliga arbetet så tror vi att du trivs i samarbete med andra och har en god kommunikativ förmåga. Avslutningsvis så förstår du vikten av detaljer i ditt arbete samtidigt som du har en bra helhetssyn på de olika delarna i arbetet.

Övrig information

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som inledningsvis varar i 6 månader då du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Middagsfrid. Det finns möjligheter till förlängning av konsultuppdraget alternativt överrekrytering, förutsatt att alla parter är nöjda. Start: Enligt överenskommelse Plats: Torsplan, Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: administratör, koordinator, inköp, dagligvaruhandeln, assistent, logistik, ekonomi, retail, koordinator, stockholm, support, SAP, excel, ekonom, hemköp, willys, axfood, dagab, mat

Referens

2508501

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till