Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kontrollfunktion på Spotlight - MCL utvidgar till Stockholm jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kontrollfunktion på Spotlight - MCL utvidgar till Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Kontrollfunktion på Spotlight - MCL utvidgar till Stockholm

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid


Dina arbetsuppgifter:

MCL ingår i Spotlight Group vilket medför att vi ofta arbetar med frågor från Spotlight Stock Market, Sedermera Fondkommission, Shark Communications och Nordic Issuing. Vidare arbetar MCL med olika legala tech-produkter såsom MCLogg, MCLogg Adviser och E-aktiebok. Tjänsten innebär således en fantastisk möjlighet att få vara med i olika ärenden och projekt och få insyn i juridiken som styr en finansiell rådgivare, en marknadsplats, en kommunikationsbyrå och ett emissionsinstitut. Spotlight Stock Market, Sedermera Fondkommission och Nordic Issuing bedrivs i värdepappersinstitutet ATS Finans som står under Finansinspektionens tillsyn. Funktionen för regelefterlevnad och funktionen för riskhantering hos ATS Finans sköts av MCL. ATS Finans står nu i begrepp att dela upp Spotlight Stock Market, Sedermera Fondkommission och Nordic Issuing i egna tillståndspliktiga bolag. Denna förändring och MCL:s positiva utveckling skapar förutsättningar att utöka MCL:s team samt närvaro i Stockholm.
Du kommer att ingå i teamet hos MCL som arbetar med GRC (Governance, Risk, Compliance) och främst med legala frågor kopplade till funktionen för regelefterlevnad och funktionen för riskhantering inom ovannämnda verksamheter. Vidare kommer du att arbeta med övriga frågor inom MCL:s GRC-grupp samt i lämplig utsträckning stötta MCL:s övriga verksamhet.Kvalifikationer:

Vi söker dig som har juristexamen och relevant arbetserfarenhet samt är engagerad och driven. Vi gillar högt tempo och ambitiösa medarbetare där hårt arbete verkligen premieras! MCL har sammanfogat byråvärlden och den klassiska bolagsjuristtjänsten till något nytt, en professionell juristbyrå. MCL befinner sig i en positiv och utmanande utvecklingsfas och söker därmed anställda som brinner för kreativitet och som kan känna sig stolta över att tillsammans med MCL kunna leverera högkvalitativa tjänster och legal trygghet samt nytänkande till finansbranschens aktörer. Du är en god kommunikatör både i tal och skrift, på både svenska och engelska. Du har stort intresse för näringslivet och värdepappersmarknaden. Du är en lagspelare som tycker om att arbeta mot gemensamma mål men som också kan axla eget ansvar och vet vad det innebär att arbeta i högt tempo under tidspress.Du erbjuds:

Du blir en del av ett expansivt företag, där du får chansen att arbeta på hög nivå och utvecklas i en positiv och snabbrörlig arbetsmiljö! Du erbjuds generösa förmåner och du kommer att få ta del av en arbetsplats där det är högt i tak. Du kommer att vara en del av ett sammansvetsat team och ständigt möta nya utmaningar. MCL expanderar verksamheten och ökar sin närvaro i Stockholm vilket innebär att du kan utgå från Stockholm och/eller Malmö.

Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar MCL med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Karin Thorstensson på telefon: 073-980 69 27 eller [ Email address blocked ]
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Du är varmt välkommen att söka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!Sista ansökningsdag:

Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!Om Jurek:

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.


 

Rekommenderade jobb

Kontrollfunktion på Spotlight - MCL utvidgar till Stockholm
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm Heltid
Junior Jurist
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Malmö Heltidsanställd
Jurist
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Malmö Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: A8C56413950E4EED84D0344B720B62E2