Jobbet Kontrollant till Saab Aeronautics har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kontrollant till Saab Aeronautics publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Kvalitetsmedveten och noggrann? Vi söker dig som vill utvecklas i en roll som Kontrollant på Saab i Linköping!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Som Kontrollant granskar du processparametrar, utförande samt utseende på de artiklar som ytbehandlats och målats inom avdelningens verksamhet. Efter granskningsprocessen paketeras artiklarna och som Kontrollant förbereder du nödvändig information för leverans till kund eller det interna förrådet. Ditt jobb tillhör den sista delen av produktionsflödet och är av varierande karaktär, både serieproduktion och fåstycksproduktion, vilket ger en omväxlande vardag för dig som antar rollen. Arbetet innebär ett stort kvalitetsansvar. Tjänsten tillhör avdelningen för ytbehandling och målning inom området för detaljtillverkning, vilket i huvudsak omfattar tillverkning av Gripen men även annan militär- och civil prototyptillverkning samt civil serietillverkning. Verksamheten sysselsätter idag cirka 50 medarbetare och är uppdelad på fyra områden vilka innefattar följande övergripande tillverkningsarter:
•Ytbehandling
•Målning
•Blästring
•Kontroll Arbetstiderna är enligt dagtid men kommer framåt sett att övergå i tvåskift.

Din profil
I rollen som Kontrollant behöver du ha förmågan att stoppa eventuella felaktigheter och återmata dessa till berörd verksamhet. Som person är du noggrann i ditt arbetssätt och drivs av att arbeta med kvalitet. Du är en lagspelare som har lätt för att ta initiativ och som är flexibel i ditt sätt att arbeta. Du tycker om att komma med idéer och strävar efter ständig förbättring i ditt dagliga arbete. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av produktionsarbete. Vi ser även att du har:
•Erfarenhet av ritningsläsning
•Goda datorkunskaper
•Språkkunskaper i svenska och engelska Meriterande är tidigare erfarenhet av jobb inom ytbehandling eller måleri samt arbete i affärssystemet IFS.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Josefine Kindahl på 013- 473 20 61 alternativt josefine.kindahl@skill.se Detta är ett konsultuppdrag som för rätt person framåt sett kan leda till en anställning hos Saab.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3991

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till