Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kontroll och skyddsingenjör inom hårdvarudesign sökes till Ludvika jobb i Ludvika på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kontroll och skyddsingenjör inom hårdvarudesign sökes till Ludvika på Framtiden

Kontroll och skyddsingenjör inom hårdvarudesign sökes till Ludvika

Framtiden Ludvika, Dalarnas län Heltid

Vill du jobba på ett stort internationellt företag med stora utvecklingsmöjligheter i en omväxlande och spännande roll? Är du driven, kommunikativ och trivs att jobba i projekt?
Då kan detta vara tjänsten för dig! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.


Dina arbetsuppgifter


Du kommer att jobba i projektorganisationen och vara med att ta projekten ifrån koncept till slutförande. Man jobbar i team som består av tre personer. Jobbet består av många olika delar beroende på vart i projektet man befinner sig.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Jobba med design av elskåp i CAD-programmet engineering base.
- Föra dialog med kunder och svara på eventuella frågor.
- Inspektera elskåp inför inhandling och kontrollera att dom stämmer överens med den tänkta designen.
- Genomföra tester av elskåpen tillsammans med en annan avdelning för att upptäcka potentiella fel innan skåpen ska skeppas till kund.

Under introduktionen kommer du att få möjligheten att sätta dig in i CAD-programmet Engineering base. Du kommer också att få vara med på olika avdelningar och projekt för att få en övergripande blick av hur alla steg i projekten fungerar från design till sluttester.


Om företaget


Vår kund är ett stort internationellt företag med över 120 års erfarenhet i ryggen. Dom har utvecklat och kommersialiserat mycket av den teknik som ligger bakom vårt moderna samhälle. Företaget består av många olika avdelningar men den vi söker personal till jobbar med högspänd likström som kan transportera enorma mängder elkraft långa sträckor med låga energiförluster och minimal miljöpåverkan.
Hos vår kund kommer du att sitta i fräscha och moderna lokaler i Ludvika där du arbetar med den senaste tekniken tillsammans med kreativa kollegor.
Mer information om företages ges vid intervju.


Din profil


Vi ser att du som söker är flexibel, social och vågar ta för dig. Eftersom du kommer att jobba i team och med andra avdelningar är det även viktigt med en god samarbetsförmåga och är kommunikativ. Du behöver också ha ett kvalitetstänk och vara lösningsorienterad. Vidare tror vi att du kommer lyckas om du har en positiv inställning och gillar att ta ansvar.

Skallkrav:
- Akademisk examen inom relevant område till exempel: elingenjör, elektronikingenjör eller elkraftsingenjör.
- CAD kunskap inom el.
- Engelska i tal och skrift

Meriterande:
- Svenska
- Skrivit examensarbete inom liknande industri.


Om oss


Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor


Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Ludvika
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse
Urval och intervjuer sker löpande så ta chansen redan idag och skicka in din ansökan!


Eftergymnasial utbildning inom Elingenjör, elkraft eller elektronik Kunskaper inom CAD Engelska i tal & Skrift
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000076278422