Jobbet Kontorsvaktmästare med ansvar för post och gods sökes på deltid till Solna! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kontorsvaktmästare med ansvar för post och gods sökes på deltid till Solna! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Stockholm
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och söker ett deltidsjobb? Har du tidigare erfarenhet av att jobba i rollen som vaktmästare och/eller post och godshantering? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi en Kontorsvaktmästare på deltid. I rollen som Kontorsvaktmästare är det ditt ansvar att sköta sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i en vaktmästarroll så som lyfta, montera och arrangera möbler, sköta mindre fastighetstekniska arbetsuppgifter och se till att lokalerna är hela och rena. Vidare inkluderar arbetet hantering av post och gods.

Tjänsten kommer vara förlagd under vardagar 7-16. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund i Solna. Låter tjänsten intressant? Ansök idag, intervjuer och urval sker löpande.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är teknisk kunnig, proaktiv och serviceminded. Du ser vad som behöver göras och är duktig på att ta initiativ. Det är starkt meriterande om du jobbat i liknande roll och har erfarenhet av Pac Soft, Fraktus och Best, men det är inte ett krav.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44430

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till