Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kontorschef till Modern Ekonomi i Sundbyberg jobb i Sundbyberg på Norén & Lindholm

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kontorschef till Modern Ekonomi i Sundbyberg på Norén & Lindholm

Kontorschef till Modern Ekonomi i Sundbyberg

Norén & Lindholm Sundbyberg, Stockholms län Heltid

Är du ekonom med erfarenhet från konsultverksamhet, gillar en händelserik vardag och trivs med att leda andra människor?

Karaktäristiskt för ME är vårt fantastiska engagemang för våra kunder och vi drivs av att hjälpa dem att utveckla sina företag och öka sin lönsamhet. Det gör vi genom att leverera tjänster inom rådgivning, redovisning, lön och HR. Nu söker vi en prestigelös och driven kontorschef som kan leda kontoret i Sundbyberg mot fortsatt framgång! Har du ett entreprenöriellt mindset och är duktig på att få med dig folk åt det håll vi är på väg, ska du fortsätta läsa och fundera på om vi är en perfect match för dig!

Vem du är och vad du kommer att göra
Du har ett naturligt driv i dig själv, vill åstadkomma resultat och är affärsmässig. Vi tycker helt enkelt att det är viktigt att du har ett entreprenöriellt mindset för att leda kontorets kontinuerliga utveckling mot lönsam tillväxt!

Du är ekonom med eftergymnasial utbildning och har förståelse för allt mellan löpande redovisning och årsbokslut. Din kompetens inom ekonomi är tillräckligt hög för att du ska känna till dina begränsningar. Du måste inte vara proffs på koncernredovisning, men du behöver kunna vara bollplank och hjälpa till där det behövs.

Du är en trygg ledare och vet vad det innebär att ha såväl personalansvar som budget- och resultatansvar. Du förstår värdet av att säkerställa att teamet har rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb, som är präglat av engagemang. 

Vi är övertygade om att det blir lättare för dig att axla den här rollen om du har erfarenhet av arbete på byrå – kan vara redovisning, revision men även liknande form av konsultverksamhet.

Vilka vi är och vad vi ger dig
Modern Ekonomi är ett resursstarkt SRF-auktoriserat konsultföretag för ekonomitjänster. Vi har höga ambitioner och engagerade medarbetare! Förutom auktoriserade redovisningskonsulter har vi även certifierade affärsrådgivare, redovisningsekonomer, affärsutvecklare, lönekonsulter, IT-konsulter och HR-konsulter. Många av oss har arbetat länge i branschen och vi tror på en personlig, nära och varaktig relation med våra kunder. När vi skapar förståelse, trygghet och beslutsunderlag för vår kund, bidrar vi till att utveckla kundens företag och frigör tid för kunden att kunna fokusera på sin kärnverksamhet.

Att vara en del av ME-familjen innebär en prestigelös gemenskap där vi samarbetar över kontorsgränserna och beslutsvägarna är korta. Ledningsgruppen och dina sex kontorschefskollegor finns alltid nära.

Kommunikation är grunden i ett välmående företag med välmående medarbetare. Det ska kännas bra att gå till jobbet på morgonen, det är det viktigaste. Vi tycker också att det är viktigt med flexibla arbetstider och flexibel arbetsplats för att möjliggöra balans i tillvaron. Givetvis har vi kollektivavtal med därtill hörande tjänstepension (ITP1).

Det bästa förmånen är förstås att du får ett fantastiskt team med tolv härliga, kompetenta och ambitiösa kollegor som gör ett grymt bra jobb! Vill du veta mer om oss är du varmt välkommen att besöka vår hemsida på [ Link removed ]

I alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad, både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av tester genomför vi en objektiv rekryteringsprocess.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på [ Link removed ] eller genom knappen nedan, snarast. Urval och intervjuer sker löpande så se till att söka tjänsten omgående. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Niclas Bardh hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: norenlindholm2365