Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kontorschef till KGH Customs / Tullverksamhet / Logistik jobb i Östersund på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kontorschef till KGH Customs / Tullverksamhet / Logistik på Bravura

Kontorschef till KGH Customs / Tullverksamhet / Logistik

Bravura Östersund, Jämtlands län Heltid

Har du erfarenhet av ledarskap och logistik? Vill du vara en del av en spännande bransch på ett ledande bolag? Då kan du vara KGHs nästa kontorschef till deras kontor i Jämtland!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos KGH Customs Services.

Om företaget

KGH har tillhandahållit tulltjänster sedan 1963. I dag erbjuder de en stor mängd gränsrelaterade tjänster till över 28 000 kunder i hela Europa. De står till tjänst dygnet runt, sju dagar i veckan med hjälp av över 1200 medarbetare på fler än 47 kontor med strategisk placering vid alla viktiga hamnar och gränsövergångar.

Deras kunskap och kompetens har byggts upp genom vårt nära samarbete med våra kunder – det är de som är experter på fysisk distribution, medan de är helt fokuserade på tull och på att hjälpa dem att nå sina mål genom att förenkla gränsövergången.

I Sverige har de bland annat ett kontor i Östersund och ett i Storlien vid norska gränsen.

Arbetsuppgifter

I rollen som kontorschef till KGHs kontor i Jämtland ansvarar du huvudsakligen för omkring 12 medarbetare som befinner sig på era kontor i Östersund och Storlien. Ditt fokus kommer först och främst vara att skapa en god personaldynamik.

Vidare kommer du att fokusera på att driva enheten framåt genom kundsupport, säljsupport, och skapa nya kundrelationer. Du ansvarar även för att vara följa budget.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Du har erfarenhet av ledarskap samt logistik
• God datorvana
• B-körkort
• Talar och skriver svenska samt engelska obehindrat, fler språk är meriterande
• Erfarenhet av tullarbete är meriterande

För att trivas i rollen som kontorschef på KGH bör du vara lugn, trygg och en god kommunikatör då du arbetar nära dina medarbetare för att skapa en god arbetsmiljö och gruppdynamik. Du bör även var villig att lära dig nya system och kunna skapa dig en god förståelse för tullverksamheten. Det är viktigt att du trivs i en roll med mycket ansvarstagande då du ansvarar för både personal, ekonomi och två kontor.

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Östersund och Storlien
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: [ Link removed ]

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla [ Email address blocked ] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kontor, kontorschef, chef, manager, office manager, budgetansvar, ekonomiansvar, personalansvar, personal, tull, tullverksamhet, logistik, management, ledare, ledarskap, Östersund, Storlien, Jämtland, jobb, heltid, rekrytering,

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3570801