Jobbet Kontorschef/Brandkonsult till FireTech engineering har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kontorschef/Brandkonsult till FireTech engineering publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du en erfaren och självständig brandkonsult/brandingenjör som söker mer ansvar? Har du erfarenhet av arbete med BBR? Vill du få möjlighet att bygga upp och utveckla FireTechs Göteborgskontor? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en Kontorschef/Brandkonsult till vår kund FireTech Engineering, som är ett konsultföretag med specialister inom olika typer av brandsäkerhetsfrågor. De har kontor i Stockholm, Malmö, Helsingborg, Örebro, Östersund, Falkenberg, Luleå, Umeå och Göteborg.

Som Kontorschef kommer du starta upp och utveckla Göteborgskontoret. Initialt kommer du ha ansvar för en junior brandkonsult och på sikt kommer du som kontorschef ha möjlighet att utforma ditt eget team. Du kommer ha en central roll i att driva försäljnings- och marknadsföringsarbetet och du har även ett eget kund- och leveransansvar. Du kommer även arbeta med brandkonsulttjänster såsom ritning av brandsystem och sprinklerprojektering.

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning direkt hos FireTech Engineering. Tjänsten är en tillsvidareanställning och planerar att starta enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som brandingenjör/brandkonsult samt erfarenhet av arbete med BBR. Vi tror att du har ett formellt eller informellt ledaransvar idag och till vardags leder kollegor i deras utveckling som konsulter.

Som person ser vi att du är självgående och har ett konsultativt arbetssätt. Du är bra på att skapa goda relationer och samarbetar effektivt med andra. Vidare är du ansvarsfull och noggrann.

Stämmer ovanstående in på dig? Tveka inte på att söka redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Civilingenjör, Brandteknik, Brandingenjör

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51374

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till