Jobbet Kontorsassistent sökes till internationellt företag, direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kontorsassistent sökes till internationellt företag, direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du arbetat med administration tidigare? Är du kommunikativ och behärskar både svenska och engelska väl? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund grundades i Turkiet 1958 och har sedan dess haft en viktig roll inom byggbranschen, både på den lokala marknaden och internationellt. Idag är de ledande inom järnvägsprojekt, infrastrukturprojekt och industriella projekt med sin djupt rotade företagskultur och mycket erfarna personal. I samband med att de har etablerat sig på den svenska marknaden söker dem nu en kontorsassistent inom finans och administration med placering mitt i centrala Stockholm på Kungsgatan, Stockholm.

I tjänsten som kontorsassistent kommer du att assistera med administrationen i både pågående och nya byggprojekt. I dina arbetsuppgifter kommer du bland annat att:
- Ta emot besökare
- Sortera mail, hantera kopiering och scanningsunderlag
- Beställa service av kontor och kontorsutrustning
- Bokning av hotell och flyg
- Diverse administrativa arbetsuppgifter
- Följa upp fakturor och förbereda betalningsfiler

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir direkt anställd av vår kund. Tjänsten startar omgående och introduktion sker i samband med uppstart av tjänsten, kontorstider tillämpas.
Du kommer i denna roll att sitta på deras kontor som är beläget i ett kontorshotell i centrala Stockholm där du arbetar tillsammans med ytterligare en medarbetare. Din chef är placerad i Göteborg men daglig kontakt sker via telefon och Skype.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har du minst en gymnasial utbildning, gärna med inriktning ekonomi. Vidare har du erfarenhet av kontorsarbete med administrativa inslag, gärna från ett internationellt företag. Vi söker dig som är kommunikativ och behärskad svenska och engelska väl, både i tal och skrift. Du har god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet. Som person ser vi att du är serviceminded, strukturerad i ditt arbetssätt och trivs att arbeta självständigt. Du har lätt för att lära, är positiv och professionell i ditt arbete. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

47607

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till