Jobbet Kontorsassistent sökes till internationellt bolag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kontorsassistent sökes till internationellt bolag! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
8 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av administration och service och vill arbeta som kontorsassistent till en ledningsgrupp på ett internationellt företag? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund grundades i Tyskland 1967 och har sedan dess etablerat sig som ett av världens ledande managementkonsultföretag. Med över 2000 medarbetare i 27 länder världen över, med svensk närvaro i Göteborg och Stockholm, är de framgångsrika på alla betydande internationella marknader. Vår kund är ett oberoende konsultföretag som ägs av cirka 180 partners. Nu söker dem en kontorsassistent till kontoret i centrala Stockholm.

I rollen som kontorsassistent arbetar du främst mot personer i ledningsgruppen och ansvarar för all service som är kopplad till deras administrativa behov. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
- Kalenderadministration och möteskoordinering
- Hantera bokningar av resor
- Förbereda digitala presentationer inför möten
- Registrering av kvitton samt fakturahantering
- Behjälplig vid anordning inför interna och externa projekt och events

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund som har kontor i centrala Stockholm. Tjänsten beräknas starta omgående och pågå i sex månader med goda chanser till övertag. För rätt person kan det även bli en direktrekrytering. Tjänsten inleds med introduktion och kontorstider förekommer.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en gymnasialutbildning, det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom HR eller ekonomi. Vi ser att du har minst tre års arbetslivserfarenhet från en serviceorienterad roll och erfarenhet av administration. För att passa i rollen brinner du för service och administration. Du är serviceminded, har ett öga för detaljer och gör gärna det lilla extra. Du gillar att driva ditt arbete framåt och har förmågan att strukturera och planera. Arbetet innefattar nära dialoger med olika medarbetare i organisationen, därför söker vi dig som har en god kommunikativ förmåga och vågar ta initiativ i dessa sammanhang. Du har god datorvana och har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i PowerPoint och Word. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska, meriterande om du har ytterligare språkkunskaper. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40761

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn002 - Stockholm).