Jobbet Kontorsassistent/Receptionist sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kontorsassistent/Receptionist sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år
143 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en serviceinriktad person som brinner för mötet med människor? Är du dessutom strukturerad, ordningsam och ger det lilla extra? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu Kontorsassistent/Receptionist till StudentConsultings kontor i Malmö.

I tjänsten kommer dina arbetsuppgifter bl a innefatta:
•Ta emot besökare, visa besökare rätt etc
•Beställa och ta emot leveranser
•Posthantering
•Konferensvärdinna – dvs ställa iordning inför möten och gruppaktiviteter
•Sortera och arkivera papper
•Planera personal- och konsultaktiviteter
•Hantera köksuppgifter såsom ordna frukostar, beställa matvaror, kaffe mm.
•Du kommer även i rollen stötta upp våra rekryterare med vissa arbetsuppgifter.

Tjänsten är på heltid och kommer starta efter sommaren, aug/sep. Dina arbetstider kommer vara mån-fre 8-17. Vi söker dig som vill ha ett långsiktigt arbete.

I den här tjänsten får du jobba i ett härligt team där engagemanget och drivet alltid är på topp. Du kommer jobba i våra ljusa, fräscha lokaler mitt i centrala Malmö. Du har nära till allt från trevliga lunchställen till bussar/tåg om du bor på pendlingsavstånd.

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som är i början av din karriär och är sugen på att komma ut i arbetslivet.

Du brinner för service och mötet med människor. Vi ser att du som söker har viss erfarenhet sedan innan av serviceyrket, förslagsvis som receptionist, från butik, restaurang eller liknande. Det viktigaste är att du är van vid att jobba med människor och trivs med det.

Som person trivs du i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i vårt team bör du vara en lagspelare, ha ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang vara en god representant för StudentConsulting. Du är självständig, noggrann och utåtriktad. Du brinner för att ge service till kunder och vill alltid lämna ett bra arbete efter dig.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag. Vi kommer jobba med löpande urval och intervjuer. Tjänsten kommer starta efter sommaren, aug/sep. Vi kommer dock träffa kandidater innan sommaren och har som ambition att tillsätta tjänsten under juni/juli-månad.

Sökord: Receptionist, Kontorsassistent, Service, bemanning, assistent,

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi söker nästan ständigt nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team och det finns en mängd olika utmanande och intressanta befattningar i vår verksamhet. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42338

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

MCL söker serviceinriktad Chefsassistent Malmö Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Vi söker just nu massor av bra eventpersonal! Malmö Eventpersonal i Sverige AB
Stjärna inom kundsupport sökes! Landskrona TEMP-TEAM
Fastighetstassistent sökes till attraktiva LKF i Lund Lund Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Vill du sommarjobba som administratör? Malmö StudentConsulting
Administratörer sökes för sommarjobb! Malmö StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Administration - kontor - reception - Malmö).
Du kan avregistrera dig när som helst.