Jobbet Kontorsassistent/receptionist med allt-i-allo ansvar på deltid! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kontorsassistent/receptionist med allt-i-allo ansvar på deltid! publicerad av Lernia

Full-Time
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en flexibel kontorsassistent/ receptionist för vår kunds räkning som har möjlighet att arbeta deltid på ca 50%.  Exakta tider och dagar går att diskutera. Arbetsplatsen har öppet kontorstider mån-fre och ligger beläget i Uppsala. 

Behovet är omgående och långsiktigt. Tjänsten kommer vara ett konsultuppdrag där man blir anställd som konsult via oss på Lernia och jobbar ute hos kund. 

Obs. För att vara aktuell för tjänsten måste man kunna styrka att man har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Bakgrunden till tjänsten är att ordinarie personal behöver avlastning på kontoret, och behovet kan komma att variera dag till dag beroende på vad som behöver göras/prioriteras.  Så för att trivas i rollen krävs det att man är flexibel och lättsam som person och att man är händig och orädd att rycka in där det behövs. 

Du ska som kontorsassistent/receptionist arbeta med att stötta ett flertal olika interna roller som innebär bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Bemanning av receptionen
  • Samordning av internservice
  • Hålla ordning i konferensrum/lunchrum och kaffelounge m.m.
  • Hantera felanmälningar
  • Nyckel och passerkorthantering
  • Övriga sysslor beroende på vad som behöver göras, t.ex. lämna in tjänstebil för däckbyte/reparationer etc. eller annat som kunden behöver hjälp med för stunden.

Din erfarenhet och utbildning

Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet från en liknande roll och arbetsuppgifter där man haft ett allt-i-allo ansvar med många bollar i luften. Det är viktigt att du känner till och vet med dig att du hanterar de utmaningar en kontorsadministratörsroll innebär. Du behöver också ha goda kunskaper i Officepaketet. Det svenska språket hanterar du väl i både tal och skrift.

Eftersom man förväntas kunna använda tjänstebil vid behov så krävs det även att man innehar ett B-körkort. 

Eftersom detta är en deltidstjänst så krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. 

Stor vikt kommer läggas på personlig tillämplighet. 

Dina personliga egenskaper

Som person är du kreativ, är en glad och optimistisk person som älskar att ge bästa service. Rollen ställer stora krav på att du är strukturerad och kan organisera upp dina dagar, planera och prioritera. Du är en super viktigt del i teamet och att samarbeta med andra är något som uppskattas väldigt mycket. Du trivs även med att stödja och hjälpa andra.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Deltid/vid behov, Uppsala . Start omgående.  

Information

Vi intervjuar löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag - välkommen med din ansökan redan idag! 

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på [ Link removed ] .

Referens

117906

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till