Jobbet Kontorsassistent med administrativa uppgifter sökes till kund i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kontorsassistent med administrativa uppgifter sökes till kund i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år
14 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en flexibel och självgående person på jakt efter en omväxlande serviceroll där du förväntas ta stort eget ansvar? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

En del i ditt arbete som kontorsassistent är att ge förstklassig service åt både kollegor och företagets besökare, du kommer att bli en del av det team som sköter den dagliga driften, underhåll och service av lokaler, och har många interna kontaktytor, som är att betrakta som om de vore dina kunder.

Arbetsuppgifterna är varierande och du behöver vara flexibel för att kunna rycka in där det behövs.
Exempelvis ingår att ansvara för servicen i samband med besök och möten, såsom lunch- och matbeställningar, fram- och avdukning och att allmänt hålla möteslokaler, konferensrum, kök och gemensamma utrymmen snygga och iordningställda. Du blir en viktig del i att se till att arbetsmiljön är trivsam och att bemötandet är trevligt och professionellt.

Utöver det hanterar du även inköp av exempelvis köks- och kontorsmaterial och administrerar personalens dagliga lunchbeställningar. Du hjälper även vid behov dina kollegor i receptionen med att svara i telefon och ta emot besökare, och är ett administrativt stöd åt ekonomiavdelningen. I tjänsten ingår också att dela ut och frankera post samt att ta emot och koordinera leveranser.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har arbetat i en omväxlande serviceroll tidigare. Kanske har du arbetat inom konferens, restaurang, hotell, catering eller i reception? Tjänsten som kontorsassistent innebär koordinerande mellan olika avdelningar och kräver att du är en van administratör och användare av Microsoft Office, såsom Outlook, Word och Excel. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Körkort är ett krav då det ingår i tjänsten att vid behov handla och hämta eventuella leveranser.
Vi tror att du är en prestigelös, engagerad och positiv person som drivs av att ge hög service. Du trivs med blandade arbetsuppgifter i en roll där den ena dagen inte är den andra lik. Tjänsten kräver att du arbetar självständigt, tar egna initiativ och ser vad som behövs göras.
Du kommer bli anställd som konsult via StudentConsulting med intentionen att gå över i en tillsvidareanställning hos vår kund efter 6 månader.

Är du redo att fånga möjligheten att arbeta med engagerade medarbetare på ett företag i tillväxt med fokus på kvalité och en produktionsanläggning i teknisk framkant? Sök då redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42490

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Kontorsassistent/Receptionist sökes! Malmö StudentConsulting
MCL söker serviceinriktad Chefsassistent Malmö Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Helpdesk-support till Xllnc Nordic i Malmö Malmö Xllnc advice recruitment AB
First-Line support till växande företag Malmö Xllnc advice recruitment AB
Operativ inköpare Malmö Lernia
CFO - Great Security Malmö Amendo Bemanning
Administratörer sökes för sommarjobb! Malmö StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Administration - kontor - reception - Malmö).
Du kan avregistrera dig när som helst.