Jobbet Kontorsassistent/ Administratör sökes för heltidsuppdrag i Rosersberg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kontorsassistent/ Administratör sökes för heltidsuppdrag i Rosersberg! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Sigtuna

Arbetsbeskrivning

Är du serviceinriktad, trivs med varierande arbetsuppgifter samt är duktig på att ta egna initiativ? Är du duktig på administration och vill arbeta på ett spännande internationellt företag? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund grundades 1984 och är ett internationellt företag med kunder över hela Europa. Bolaget har försäljningskontor i hela Europa, inklusive Storbritannien, Sverige, Norge, Finland, Frankrike, Tyskland och Holland, samt även i Mellanöstern, och erbjuder specialistråd, support och konstruktiva lösningar. De tillhandahåller säkerhetslösningar inom byggbranschen, såsom skyddsräckessystem, kollektivt- och personligt fallskydd, tillträdessystem samt tillfälliga taksystem / temporärt väderskydd. För kunds räkning söker vi nu en Kontorsassistent/ administratör på heltid till deras kontor i Rosersberg!

Som Kontorsassistent/Administratör kommer du huvudsakligen arbeta med följande:

- Ha ordning på kontoret
- Hantera inkommande samtal
- Ordermottagning
- Ta emot leveranser
- Fakturahantering & övrig administration

I rollen kommer du ha ansvar över att se till att det är ordning på kontoret och sköta allmän administration. Du kommer ta emot inkommande samtal, koppla vidare samtal till deras säljavdelning och ta emot leveranser. Övrig administration kan tillkomma i tjänsten.

Tjänsten beräknas startar omgående och sträcker sig fram till 4 januari 2021 med chans till förlängning. Vi söker efter dig som är tillgänglig på heltid, där arbetstiderna är belagda under kontorstider, måndag-fredag kl. 8.00-17.00. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta på kundens kontor i Rosersberg. Vid uppstart ges en introduktion.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha ett intresse för kundservice och vi ser gärna att du har arbetat med ordermottagning och administration. Som person är du ansvarsfull, flexibel och strukturerad. Vidare söker vi dig som är driven, serviceminded och kommunikativ. Det är ett krav att du behärskar svenska och engelska flytande, i både tal och skrift. Vidare har du god datavana och det är meriterande om du tidigare har arbetat i SAP.

Passar detta in på dig? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

53791

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till