Jobbet Kontorsassistent / Receptionist / Office Manager till Goodyear har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kontorsassistent / Receptionist / Office Manager till Goodyear publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en serviceinriktad person som vill arbeta som Office Coordinator med stort eget ansvar? Vi söker dig som tar egna initiativ och har känsla för hög kvalitet på service då du trivs i en roll som underlättar för dina kollegor.

Om företaget

Goodyear är ett av världens största däckföretag med ca 65,000 anställda och har produktion på 47 platser i 22 länder runt om i världen. Goodyear Nordic marknadsför framgångsrikt och säljer däck i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Lettland och Litauen. För mer information on Goodyear och deras produkter besök: www.goodyear.com/corporate Den nordiska organisationen har idag ca 130 anställda med 60 baserade i nyrenoverat, modernt kontor nära Södra Station i centrala Stockholm. Företagskulturen präglas av nyfikenhet, experimentlusta och öppenhet. Arbetsplatsen passar arbetssökande som letar efter en utmaning utöver det vanliga i en dynamisk och utvecklande miljö. Det moderna kontoret är beläget centralt på Södermalm.

Arbetsuppgifter

Som Office Coordinator har du en central och viktig roll med syftet att få det dagliga på kontoret att fungera väl. I rollen ansvarar du för kontorsservice där du stöttar dina kollegor, du är den första våra besökare möter, har ansvar för växeln och ser till att kontorets ytor är representativa. Dina dagliga arbetsuppgifter innefattar även att ta hand om posten, fakturering, hantera företagsbilar (car fleet), samt planering inför konferenser samt resebokningar. Det här är en rörlig roll där det kan tillkomma ad hoc uppgifter beroende på vad som kommer upp under dagen.

Formella krav

• Avslutad gymnasial utbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning • Tidigare erfarenhet av en serviceorienterad roll såsom receptionist eller Office Coordinator • Grundläggande kunskaper i Excel är en fördel • Du uttrycker dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska • Meriterande med erfarenhet från SAP För att lyckas i rollen som kontorsassistent är du en ”doer” som trivs i en föränderlig arbetsmiljö med ett högt tempo. Som person är du nyfiken och social, eftersom du kommer vara en stöttepelare gentemot dina kollegor har du även ett utpräglat servicetänk och är ansvarstagande då du vill leverera ett resultat. Din vardag kommer att variera och innehålla olika arbetsuppgifter vilket gör att du har ett prestigelöst förhållningssätt där du kan arbeta högt som lågt. Du ser vad som behöver göras och strukturerar och organiserar detta så inga detaljer glöms bort. Din leverans kommer att göra skillnad för alla dina kollegor! I den här rekryteringsprocessen kommer stor vikt att läggas på dina personliga egenskaper.

Övrig information

• Det här är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid då du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Goodyear. Start: Enligt överenskommelse Plats: Södermalm, Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: office-koordinator, kontorsassistent, office-manager, assistent, receptionist, stockholm

Referens

2475501

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till