Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

KONTORSASSISTENT / EKONOMIASSISTENT jobb i Trelleborg på FMT Sweden AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
KONTORSASSISTENT / EKONOMIASSISTENT på FMT Sweden AB

KONTORSASSISTENT / EKONOMIASSISTENT

FMT Sweden AB Trelleborg, Skåne län Heltid

Just nu behöver vi förstärka vårt team med en kombinerad tjänst som kontors- och ekonomiassistent. Detta är en fantastisk chans om du vill fungera som spindeln i nätet och bli del av ett sammansvetsat team.

Vi verkar i en spännande internationell bransch med framför allt flygplatser och hamnar/kryssningsfartyg som kunder.

Vi har gjort oss ett namn genom att förstå kundernas behov och skräddarsy lösningar, vilket få andra bolag i världen kan konkurrera med.

Vi är mycket måna om våra kunder och arbetar proaktivt för att säkerställa en hög effektivitet, kvalitet och servicenivå.

Huvudsakliga arbetsuppgifter - Ekonomiassistent

 • Kundreskontra
 • Leverantörsreskontra
 • Löpande bokföring
 • In-och utbetalningar
 • Avstämningar
 • Hantering av fakturor
 • Hantering av påminnelser och krav
 • Momsdeklarationer
 • Delta vid månads- kvartals- och årsbokslut
 • Löneadministration 

Huvudsakliga arbetsuppgifter – Kontorsassistent

 • Hantera inkommande samtal och e-post
 • Hantera mindre beställningar
 • Reseadministration
 • Kundservice
 • Posthantering
 • Ta hand om besökare
 • Allmänna kontorsgöromål

Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Trelleborg (nära Willys). Vi arbetar måndag till fredag kl. 08:00-16:30. Du rapporterar till vår VD och har nära kontakt med alla dina kollegor i Trelleborg. Viss flexibilitet avseende arbetstid krävs i samband med löner och bokslut. Vi ser gärna att du har möjlighet att tillträda senast 1 november 2021. Notera att vi tillämpar sex månaders provanställning.

Kvalifikationer och personlighet

Som person är du kvicktänkt, noggrann och analytisk. Du sätter en ära i att leverera korrekt information i tid och du har lätt för att prioritera mellan parallella uppgifter. För att kunna trivas och göra ett bra jobb är det också en förutsättning att du är både service minded och prestigelös.

Du har erfarenhet av arbete som ekonomiassistent, i närtid, och har eventuellt en eftergymnasial utbildning inom ekonomi (t.ex. IHM, KY, YH eller motsvarande). Har du dessutom erfarenhet av kontorsadministration och kundservice ses det som meriterande liksom erfarenhet av internationella kundrelationer. Du är en van användare av MS Office och ERP-system. Har du arbetat i just Monitor, som vi använder, ser vi det som ett extra plus. Du tycker om att kommunicera med kunder och uttrycker dig obehindrat på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Kontakt och ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink på 070-554 03 42 eller [ Email address blocked ] alt. Helena Fransson på 070-554 05 04. Notera att vi arbetar med urvalet löpande! Du ansöker om tjänsten genom att bifoga din personliga presentation och ditt CV via denna länk: [ Link removed ]

Ansökningar tas endast emot via denna länk. Välkommen med din ansökan!

FMT is a privately owned company with more than 50 years of experience in design, manufacturing and delivery of innovative passenger handling and operational support systems for airports and seaports worldwide. All research & development, manufacturing and the direction of the sales & marketing take place at FMT´s headquarters located in Trelleborg, Sweden. FMT works closely with partners around the world. FMT´s range of products includes a wide variety of Passenger Boarding Bridge Systems, specifically designed to meet the particular needs and requirements of an airport or seaport. FMT´s expertise lies in creating tailor-made solutions to improve safe, flexible and fast turnarounds for airports and seaports with high passenger flows. For more information please visit [ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 427932