Jobbet Kontorsansvarig redovisningsekonom har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kontorsansvarig redovisningsekonom publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Falkenberg

Arbetsbeskrivning


Vill du jobba hos ett företag som erbjuder skräddarsydda helhetslösningar inom ekonomi åt små- och medelstora företag. Vi söker nu en kontorsansvarig redovisningsekonom som gillar full fart på jobbet och trivs med att arbeta med såväl stort som smått.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara: - Att upprätta bokslut och årsredovisningar - Löpande bokföring - Momsredovisning - Kontorsansvarig - Personalkontakt - Inköp av material - Handledare för de andra Du kommer alltså få se och uppleva helheten i företaget och kärnan i företagets verksamhet, från att posten kommer i brevlådan till att det är bokslut.

Om företaget
Vår kund är en engagerad och erfaren byrå som erbjuder skräddarsydda helhetslösningar inom ekonomi åt små- och medelstora företag. Idag är dem 5 stycken på kontoret i Heberg och har ungefär 200 kunder som de hjälper med löpande bokföring. Företaget agerar även som postkontor för många av deras kunder och får på så vis in alla deras fakturor direkt till kontoret.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann till naturen, då du kommer att hantera sekretessdokument och pengar. Du känner igen dig i beskrivningen som en självständig, driven och självsäker kollega som trivs med att ha varierande och ombytliga arbetsuppgifter. Du behöver också vara stresstålig och van vid att jobba mot deadlines. Då det är en relativt liten arbetsplats i dagsläget vill vi gärna se att personen är social, positiv, stresstålig och van vid att arbeta mot deadlines.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Omgående Placeringsort: Heberg, Falkenberg Omfattning: Heltid, 100%

Referens

20558

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till