Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Konsulter sökes till ungt och snabbväxande konsultbolag inom teknikområdet jobb i Göteborg på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Konsulter sökes till ungt och snabbväxande konsultbolag inom teknikområdet på Framtiden

Konsulter sökes till ungt och snabbväxande konsultbolag inom teknikområdet

Framtiden Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Vill du utvecklas i din roll som konsult och drivs av att utmana dig själv i nya projekt? Vill du få möjligheten att göra en karriär inom ett ungt och snabbväxande konsultbolag? Då är det dig vi söker!

Om företaget
Vår kund är ett snabbt växande konsultföretag inom Teknik som startade 2020. Företagets grundare hade redan arbetat tillsammans i många år, med en gemensam tro på att framgångsrika projekt bygger på att få fram det bästa hos människor. Så förutom att erbjuda ingenjörstjänster till deras kunder är vår kund en inkubator för nystartade företag. Kontoret ligger centralt vid Kungsportsplatsen i Göteborg.

Arbetsuppgifter
I din yrkesroll kommer du att arbeta som konsult ute hos slutkund på plats och arbetsuppgifterna varierar beroende på vilket uppdrag som blir aktuellt för just dig. I dialog med vår kund kommer de att matcha ut dig till aktuellt uppdrag som stämmer överens med din profil, kompetens och ditt intresse. Vi har nu sett att det finns ett stort intresse hos slutkund att få in personer som vill jobba med konstruktion och embedded utveckling.

Din profil
För att passa in i yrkesrollen behöver du ha en avklarad examen från en eftergymnasial utbildning inom relevant område. Som person tycker du om att utmana dig själv, är framåt och tycker om att arbeta i team.

Skallkrav
- B.S eller M.S inom t.ex. mekatronik, teknisk fysik, datateknik, maskinteknik
- Behärskar CATIA eller C/C++
- Talar och skriver flytande svenska

Meriterande
- Körkort
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom relevant område

Personliga egenskaper
- Teamplayer
- Kommunikativ
- Social

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Område: Göteborg
Start: Omgående

Din profil För att passa in i yrkesrollen behöver du ha en avklarad examen från en eftergymnasial utbildning inom relevant område. Som person tycker du om att utmana dig själv, är framåt och tycker om att arbeta i team. Skallkrav - B.S eller M.S inom t.ex. mekatronik, teknisk fysik, datateknik, maskinteknik - Behärskar CATIA eller C/C++ - Talar och skriver flytande svenska Meriterande - Körkort - Tidigare arbetslivserfarenhet inom relevant område Personliga egenskaper - Teamplayer - Kommunikativ - Social Villkor Område: Göteborg Start: Omgående
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000058493639